Simple și la modă: 8 tipuri de tunsori care vor da o nouă viață look-ului tău

Nimic nu schimbă aspectul ca o nouă tunsoare unde-ți vei schimba lungimea sau culoarea părului. Dacă ești conștient de nevoia de schimbare în viața ta, atunci o nouă tunsoare este cea mai rapidă modalitate de a străluci. Ce tunsori vor face schimbări radicale în viața ta și care vor fi o actualizare ușoară? – să ne uităm la exemplele de mai jos.

Tunsoare scurtă

Trebuie să începeți viața din nou, să vă schimbați radical imaginea, să câștigați energie pentru implementarea activă a planurilor – încercați tunsori scurte și super scurte, de gen pixie. Poate fi îndrăzneață, feminină, sofisticată și rock and roll.

Această fată hippie a decis să ofere imaginii sale și mai multă îndrăzneală, ceea ce a fost obținut datorită unei tunsori în stil pixie.

Tunsoare cu breton potrivit

Bretonurile potrivite ca volum și lungime sunt o adevărată salvare atunci când aveți nevoie de o actualizare ușoară. Schimbările radicale nu sunt întotdeauna necesare. Iar bretonul oferă un sentiment de noutate, permițându-vă să mențineți lungimea obișnuită și stilul general. Bretonul tăiat corect transformă fața, poate masca unele trăsături și defecte.

Aici, bretonul gros cret a ajutat la corectarea ovalului feței, a ascuns fruntea înaltă și a dat volumul dorit părții superioare a coafurii.

Tunsoare cu aspect la modă

Atingeri ușoare: șuvițe lângă față, colorare la modă, lungimea potrivită – iar look-ul tău poate deveni mai la modă și mai modern. Dacă vrei să aduci puțină relevanță coafurii tale, atunci trebuie doar să-i ceri maestrului să ofere coafurii tale un accent la modă.

Lungimea și structura părului au rămas aceleași, iar trecerea bretonului către „treptele” tunsorii a adăugat modernitate imaginii.

Salvează-ți părul deteriorat

Nu vă țineți de lungimea părului, dacă arată deja urât și uscat . Tăiați această „tristețe”. Odată cu tăierea părul deteriorat, negativul va dispărea, iar imaginea va deveni mai proaspătă și mai îngrijită.

Fata a câștigat clar, după ce a pierdut 5 cm de păr mort. Un bun exemplu când mai puțin înseamnă – mai mult bine.

Tunsoare de tip carre voluminoasă

Dacă structura părului tău eșuează uneori pentru părul lung. Și șuvițele subțiri lăsate nu mai arată atât de bine. Atunci încearcă un bob alungit, carre asimetric – iar coafura joacă în culori noi! A pierdut de două ori în lungime, dar a câștigat de două ori volumul.

Tunsoare de tip bob alungit

Nu e de mirare că tunsoarea bob a fost declarată tendința sezonului de mulți ani într-o formă sau alta. Lungimea suficientă pentru o feminitate a aspectului, volumul necesar feței și capacitatea de a schimba coafuri – bob-ul este universal și perfect pentru tine!

 

Volumul a fost mutat în partea inferioară a feței, încadrarea ovalului cu o tunsoare bob a făcut imaginea mai elegantă și sofisticată.

Tunsoare în trepte

Doriți să păstrați lungimea, dar aveți nevoie de o noutate? O tunsoare în trepte sau tunsoarea scărită este o oportunitate excelentă.

Treptele au adăugat volumul necesar părții superioare a coafurii, astfel aspectul a devenit mai atractiv în cadrul șuvițelor.

Tunsoare voluminoasă la ceafă

Aproape toată lumea cu părul subțire și lung nu are volumul bazal și occipital. Coafarea fără sfârșit distruge părul. Ieșirea din situație o reprezintă tunsoarea potrivită.

Vouă care dintre aceste look-uri vă place cel mai mult? Distribuie acest articol să-l vadă și prietenele tale!