Silueta perfectă fără chin! Supa care îți ia kilograme și îți dă sănătate

Multe femei care își doresc să slăbească recurg la diverse metode ce le pun în pericol sănătatea. Diete drastice, înfometări, reguli istovitoare… toate acestea nu fac decât să fii mereu iritată, dar și să ai probleme cu tractul digestiv.

Să știți că este o cale mult mai sănătoasă de a slăbi, dar și de a-ți reface sănătatea, mai ales că a fost realizată de o echipă de doctori belgieni. Este vorba de supa „Bonn” sau dieta cu același nume. În 100 de g de supă de acest fel se conțin doar 26,99 calorii.

Pentru a pregăti supa Bonn ai nevoie de:

 • 400 g de varză proaspătă;
 • 5 cepe;
 • 5 roșii ( se poate și conservate);
 • 2 ardei grași;
 • 2 morcovi;
 • 4 bucăți de țelină și o rădăcină;
 • o legătură de pătrunjel;
 • condimente naturale: usturoi, ghimbir, coriandru, frunze de dafin.

Mod de preparare:

 1. Taie legumele în bucăți și pune-le la fiert în apă rece.
 2. Până va începe să fiarbă supa, poți să adaugi din condimentele preferate.
 3. Pentru un plus de gust, poți să prăjești un pic ceapa cu ulei de măsline, după care s-o adaugi în supă.
 4. Când supa începe a fierbe, dă focul mai încet și adaugă verdeața, apoi mai lasă să fiarbă încă 10 minute. Pune capacul, dă focul la minimum și lasă să fiarbă supa până va fi gata. De asemenea, poți să oprești focul mai devreme și să lași supa pe aragaz până ce legumele se vor găti singure. Așa se vor păstra mai multe proprietăți nutritive ale legumelor.
 5. Supa-minune este gata!

Pe lângă faptul că te ajută să slăbești și îți aduce un aport de sănătate, supa Bonn este și foarte gustoasă.

Datorită multitudinii de vitamine și substanțe nutritive, această supă aduce numai beneficii organismului, precum grăbirea metabolismului, eliminarea toxinelor și, respectiv, pierderea grăsimilor.

Pentru a avea efect, supa Bonn trebuie consumată în fiecare zi, timp de o săptămână, după care fă un repaos. Este important să excluzi din alimentație alcoolul, carbogazoasele, produsele de panificație și mâncarea prăjită.

Sursa