Sezonul acesta nu se poată breton: 5 idei proaspete și la modă de tunsori pentru părul mediu

Tunsorile scurte sunt o tendință impecabilă și elegantă, dar unele doamne adora tunsorile mai lungi. În acest an, au apărut o mulțime de noutăți la modă care vă permit să creați o imagine frumoasă și originală. De asemenea, în tendință sunt obișnuitele tunsori clasice medii fără breton, cu care doamna arată mereu proaspătă și tânără.

Tunsoare de tip bob lung fără breton

Bobul clasic este ținut la mare cinste, dar pentru iubitorii de tunsori medii sunt mai potrivite opțiunile ca o coafură alungită și fără breton. Această formă garantează că vei arăta fermecător, iar părul tău va deveni din nou voluminos și aerisit.

Tunsoare de tip cascada medie fără breton

Cascada este o tunsoare super la modă și mereu întrebată, care se poate face pe orice lungime de păr. O cascadă fără breton arată mai impresionant pe părul mediu. Astfel, puteți crește semnificativ volumul chiar și dacă aveți părul subțire. De asemenea, cascada fără breton este renumită pentru faptul că este foarte ușor să faci, chiar îi fără o mare varietate de styling.

Tunsoare în scări pentru păr mediu fără breton

Tunsoarea în scări simplă, nu își va pierde relevanța nicicând, fără breton poate reseta cu ușurință aspectul unei doamne și poate elimina câțiva ani în plus. Esența principală a scării este de a face o tranziție frumoasă de la cel mai lung păr la cel mai scurt, care în cele din urmă permite părului să încadreze fața doamnei și să ascundă defectele.

Tunsoare de tip mullet fără breton

Una dintre tunsorile spectaculoase pentru păr mediu care a fost demult uitată și căreia i s-a mai dat o șansă este mullet. Caracteristica principală o reprezintă șuvițele lungi din spatele capului și cele foarte scurte la tâmple. De asemenea, un dezacord cardinal pare foarte interesant în imaginea unei doamne. Stiliștii numesc coafura principala tendință a anului.

Flip – o noutate la modă pentru părul mediu fără breton

Cea mai interesantă noutate în tunsorile pentru părul mediu fără breton este flip-ul. Această revine în modă din anii ’60 și din nou i s-a oferit ocazia să devină foarte populară. Această tunsoare a fost deja încercată de J. Lo, Cardi B și Kim Kardashian. Tunsoarea este grozavă pentru părul subțire și lipsit de viață, o tunsoare îl va actualiza cu ușurință și îl va face mai voluminos.

Tunsorile medii fără breton sunt potrivite pentru acele doamne cărora nu le plac coafurile prea scurte. Opțiunile prezentate au devenit principalul hit al acestui an, ceea ce va permite fashionistelor să creeze un look la modă.

Ție care tunsoare medie fără breton ți-a plăcut cel mai mult? Povestește-ne despre asta în comentarii!

Dacă ți-a plăcut articolul, salvează-l pentru tine și împărtășește-l prietenelor tale!