Secretul tinereței la 50 de ani: descoperă senzaționala mască de aur

Uneori întâlnim oameni care arată mult mai tineri decât vârsta sa. De obicei așa oameni emană o energie specifică.

Mereu e o mare placere să vezi o persoană care nu s-a irosit, dar îți trăiește din plin viața de zi cu zi. Trăiește fiecare zi cu demnitate și stil pînă la adânci batrînețe. Probabil, asta și este fericirea …

Revitalizarea în condiții de casă

Detalierea urmatoarei proceduri, despre care vom discuta, a ajuns la mine ca un trofeu în urma unei conversații purtate cu o femeie care a învins timpul.  Colega mamei mele, Genefa Tadeusna are frumoasa vârstă de 84 ani. Însă felul în care arata …

Ea este plină de demnitate, cu o siluetă subțire, părul ei gri este în tendințele sezonului, iar ridurile sunt aproape invizibile. Descrierea poate continua la nesfîrșit.

Genefa Tadeusna a povestit că a început să-și facă maști înca de la vârsta de 25 ani. Pe atunci ocupa postul de asistentă medicală, iar unul dintre medici a sfatuit-o să folosească ghimbirul pentru maștile faciale.  Este ciudat, poate chiar înfricoșător, dar ce efect are !!!

Masca de aur din ghimbir și turmeric

Ingrediente:

  • 2 linguri de rădăcină de ghimbir
  • 2 linguri de miere
  • 1 linguriță turmeric

Mod de utilizare:

Amestecați toate ingredientele într-un bol. După ce aplici masca, o lași să acționeze circa  10 minute. Nu vă faceți griji dacă persistă o ușoară senzație de arsură, este o masca cu efect de încălzire. Datorită efectului pe care îl are, se îmbunătățește circulația sangvină, ca rezultat fiind diminuarea ridurilor.

Înlăturați masca cu apa călduță. Ca efect de calmare, tamponați pielea cu suc de rodie. Rodia conține o cantitate incredibilă de antioxidanți și acizi. Pielea feții după o astfel de procedură va deveni foarte catifelată.

Revitalizarea în condiții de casă este posibilă fără proceduri cosmetice complexe. Să examinăm în detaliu de ce ingredientele acestei măști aurii sunt atât de eficiente și ce efecte au asupra pielii.

Care este secretul unei maști de aur ?

1.Ghimbir 

Ghimbirul restabilește elasticitatea pielii, tonifiind-o. Odată aplicat pe piele, stimulează circulația sîngelui. Datorită acestul fapt, tonul feței devine mai lunimos și sanatos, pielea începe să stralucească. Ca rezultat, ridurile mai mici și mai profunde dispar.

Ghimbirul hrănește pielea cu vitamine și își îmbunătățește proprietățile de elasticitate. Pielea nu va reacționa atât de brusc la schimbările de temperatură, precum și la alți factori externi. Ruzultatul poate fi mai mare dacă efectuați procedura în mod regulat.

Dacă pielea ta este uscată, nu-ți face griji! Dimpotrivă, ghimbirul va ajuta la hidratarea profundă a pielii, saturând-o în mod miraculos cu oligoelemente.

2. Turmeric

Turmericul conține acidul ascorbic. Datorită efectului pe care îl are asupra pielii, începe producerea activă a colagenului. Turmericul are și naicină, care ajută la repararea celulelor deteriorate a pielii.

Turmericul are efect de înălbire a pielii. Paradoxal, dar pudra galbenă are un efect de înalbire a petelor, îngustează porii și face pielea catifelată. Dacă vă faceți griji că turmericul va da o nuanță galbuie pielii, ștergeți fața cu suc de lamâie.

De asemenea se poate de alplicat și sucul de rodii, care a fost descris mai sus. Este de preferat să faceți masca de ghimbir de cu seară, așa ca dimineața pielea să redevină luminoasă și revitalizată.

3. Mierea

Mierea, care face parte din această mască, nu este doar un component aliatoriu. Ea conține polifenoli care încetinesc procesele de oxidare a celulelor și opresc îmbătrânirea. Mierea în combinație cu ghimbirul și turmericul, va duce la întinerirea pielii.

Această mască realizată în condiții de casă are multe beneficii! Chiar și firele subțiri de păr de asupra buzei vor dispărea, ghimbirul fiind capabil de acest lucru: puterea sa de arsură va distruge foliculii pe păr, care sunt nu sunt estetici.

ÎNTREBARI FRECVENTE

1.De la ce vîrstă pot face o mască de aur?

Masca este utilă pentru femeile de orice vârstă, cu cât începi să o face mai devreme, cu atât mai bine. Dacă procedură dată va fi efectuată de femeie mai matură, rezultatul va fi imediat, deoarece timpul alăsat câteva amprente pe față. Dar și femeile mai tinere vor fi satisfăcute de efectele tonife, hidratante a măștii.

Masca este potrivită pentri orice tip de ten.

2.Cât de curând va fi vizibil rezultatul?

Imediat după prima aplicare!!! Multe femei observă rezultatul imediat după spălarea măștii, pielea fiind mai tonifiată. După a 3 aplicare, începe procesul de regenerare a pielii, ridurile disărând treptat.

3.Cât de des pot face o mască?

De 3 ori pe saptămână. Acesta este numarul optim de proceduri, dacă faceți masca exact de 3 ori, efectul va fi evident. În același timp pielea se va relaxa între pauze.

4.Cînd este cel mai bine de aplicat masca?

Seara, deoarece sub influența ghimbirului pielea se va aburi, așa că nu este recomandat de ieșit afară după procedură. De asemenea seara nu veți mai aplica alte produse cosmetice.

5.Masca aurie va îngalbini pielea feții?

Nu. Cantitatea de turmeric indicată în rețetă, va avea doar efect benefic. Dacă aveți o piele sensibilă, puteți observa o ușoară nuanță, dar va trece rapid după spălare. Pnetru întărirea efectului tamponați pielea cu suc de lamâie sau rodie.

6. Care sunt contraindicațiile acestei măști

Dacă aveți o piele sensibilă, puteți aplica masca doar pentru 5 minute. Efectul va fi la fel. dacă aveți pe piele vase sangvine de paianjen, aplicați masca mai puțin. Dar, multe femei au remarcat că ghimbirul întărește vasele sangvine, astfel în cât steluțele dispar curând dacă faceți masca regulat.

7.Contraindicații

Dacă pielea are răni deschise masca nu va putea fi aplicată.

Încercați să faceți această mască acasă și veți deveni un fan înrăit !!!