Secretele stiliștilor: cum să arăți cu 10 ani mai tânără

Sunt lucruri care se îmbunătățesc odată cu vârsta (vinul, brânză, George Clooney, de exemplu). În ceea ce privește pielea, corpul și părul nostru, în acest caz ne dorim să arate mereu cât mai bine. Sau cel puțin să reflecte starea noastră interioară de primăvară și tinerețe.ass sex toy for man nike air max sc nike air jordan 4 wig shop cheap nfl jerseys adidas running shoes adidas shoes for sale adidas yeezy shoes custom basketball jerseys nfl dallas cowboys buy sex toys online custom jerseys nike air max womens nfl pro shop eagles sex toy shop

Make-up artiștii și stiliștii moderni sunt în alertă și caută neîncetat trucuri care pot prelungi aspectul tânăr ale feței și, cel mai important, sunt bucuroși să le împărtășească nouă atunci când le găsesc.

Texturile cremoase

Odată cu vârsta, trebuie să-ți schimbi nu numai pașaportul, ci și texturile corectoarelor tale preferate. Când vine vorba de fond de ten, fard de obraz și fard de pleoape, alege opțiuni cremoase. Lasă pudra și gelul pentru cele mai tinere reprezentante al sexului frumos. Pe pielea lor, astfel de lucruri arată potrivit și proaspăt, dar sunt deja contraindicate pentru tenul mai matur. Există un risc mare de a transforma fața într-o mască și de a sublinia ridurile care, în mod normal, sunt invizibile chiar și pentru cei mai buni ochi.

Sprâncenele fine

Dramatice, desenate prea accentuat,  sprâncenele arată nu numai agresive, nenaturale, ci și foarte demodate, făcându-te să arăți mai în vârstă.

Din fericire, există o cale de ieșire din această situație. În primul rând, pentru machiajul sprâncenelor, alege nuanțe nu prea închise. Lasă-le  să fie cu un ton sau cu jumătate de ton mai închise decât nuanța naturală a părului. În al doilea rând, dacă nu știi să manevrezi cu atenție creioanele, astfel încât liniile să fie moi și netede, fii atentă la umbre.

Nuanțele de maro

Make-up artiștii sugerează să nu folosești negru în machiajul ochilor și al sprâncenelor, cu excepția cazului în care intenționezi să-ți adaugi câțiva ani în plus. Creioanele și fardurile de culoarea cărbunelui îngustează vizual ochii și, ca orice culoare agresivă, se concentrează asupra imperfecțiunilor pielii. În schimb, optează pentru nuanțe de ciocolată, pământ și caramel pentru un aspect îndrăzneț și moale. Culorile prunei sunt, de asemenea, bune. Cu tonul potrivit nu prea roșu, îți împrospătezi aspectul și aduci accentele necesare în rutina obișnuită de îngrijire.

Tonurile calde

Nuanțele moi, delicate de auriu, caramel și piersici în fond de ten, sunt foarte potrivite pentru o doamnă matură. În timp ce tonurile albicioase și reci, dimpotrivă, vor crea o imagine prea agresivă.

Strobing

Iluminarea, ca și cum pielea este ușor umedă este perfectă pentru a arăta mai tânără. Este important să nu confunzi acest lucru cu strălucirea uleioasă, care nu are nimic de-a face cu frumusețea și prospețimea. Când celulele sunt hidratate și elastice, pielea arată odihnită și atractivă. Pentru a obține acest efect, te vor ajuta iluminatoarele cu o strălucire fină, care abia sunt vizibile pentru ochi. Acestea însă, trebuie să reflecte eficient lumina, dând feței acea strălucire prețioasă. Există două moduri de a aplica astfel de iluminatoare. Primul mod, clasic: mergi cu un iluminator de-a lungul nasului și a pomeților. Al doilea mod, pentru cele care au găsit iluminatorul perfect în cremă și au învățat cum să-l folosească: amestecă produsul cu fondul de ten și întinde-l pe toată pielea feței ca de obicei.

Culorile mate

Atunci când alegi produsele cosmetice decorative, este important să acorzi atenție nu numai nuanțelor moi și texturilor cremoase, ci și prezenței, sau mai degrabă, absenței sclipiciului. Acest lucru este valabil mai ales pentru farduri de ochi. În acest caz, strălucirea este inacceptabilă, mai ales dacă strălucește și ca o coajă de curcubeu. Sclipiciul ar trebi să nu fie nici în rujuri. Alege acele opțiuni în care se creează strălucire datorită uleiurilor incluse in compoziție, și nu străluciri vulgare.

Părul blond

Părul negru nu este o opțiune bună pentru pielea matură. După 40 de ani, este timpul să te gândești la schimbarea culorii părului. Stiliștii recomandă să alegi o nouă nuanță, bazată pe culoarea ta naturală. Să fie cu maximum două tonuri mai deschise decât culoarea ta naturală.

Părul strălucitor

O altă tehnică care te va ajuta să pari mai tânără vizual este părul strălucitor. Tratamentele cu vitamine la salon precum și ritualurile de acasă, cum ar fi utilizarea regulată a măștilor hidratante și a produselor pe bază de ulei, te vor ajuta să adaugi strălucire părului tău. Această strălucire te va ajuta să-ți completezi ținuta. Aplică o cantitate mică de ulei în palmă și întinde-o ca pe o cremă de mâini obișnuită. Acum trece cu degetele prin păr, începând de la mijlocul lungimii, acordând o atenție deosebită vârfurilor.

Rădăcinile mereu vopsite

Asigură-te că îți vopsești regulat rădăcinile părului. Iar dacă nu ai timp dintr-un motiv sau altul, folosește pudră de păr colorată. Ea te va ajuta părul să reziste până la următoarea colorare, pe care, totuși, nu îți recomandăm să o amâni.