Săptămâna modei la Milano: 7 ținute uimitoare prezentate de Dolce & Gabbana

Designerii Domenico Dolce şi Stefano Gabbana au făcut un adevărat show în săptămâna modei la Milano. Pe lângă materialele și texturile neobișnuite ale ținutelor, aceștia au uimit publicul cu o colecție de accesorii excepționale.

Majoritatea pieselor erau tricotate, începând cu eșarfe, pulovere, cardigane și terminând cu încățămintea sau gențile din lână.

Unele accesorii nu par practice, pentru că în acest tip de încălțăminte va fi imposibil de umblat prin ploaie sau zăpadă, dar ele oferă o continuitate vizuală perfectă în finalizarea ținutelor.

Cele patru culori principale ale ținutelor au fost: negru, bej, alb și gri. Fiecare nuanță avea textura sa, de exemplu, hainele de culoare neagră erau mai groase, iar cele în culori sau nuanțe deschise erau mai subțiri și cu un alt tip de împletitură.

Hainele împletite mereu au fost utilizate și folosite-n zilele friguroase, de aceea alegerea tricotului e una logică, iar designerii au vrut să ne inspire cu idei noi de combinare și utilizare a acestuia în outfit-uri.

Majoritatea ținutelor erau compuse din pantaloni scurți, bluze, pulovere și cardigane de tip oversize cu mâneci largi sau bufante.

Jambierele și ciorapii lungi au fost un accent de senzualitate-n combinațiile propuse, iar utilizarea lor, în această prezentare, le-ar putea da șansa de-a reveni în vogă.

Mulți au fost mirați să nu vadă mătase și paiete, dar designerii au dorit să arate importanța meșteșugurilor prin vizorul modei, iar punctul final – accesoriile impecabile și neobișnuite au fost alese perfect pentru fiecare haină.