Rochii la modă care ascund burtica. Sfaturi de la stilist pentru femeile de 45-50 ani

Ținutele în straturi nu numai că încălzesc bine în sezonul rece, dar adaugă și un plus de volum siluetei. Există o veste bună pentru doamnele magnifice – odată cu debutul primăverii, rochiile ies în prim-plan.

Rochie cu volane

În aproape toate modelele de primăvară există volanuri feminine. O rochie lejeră vă permite să „deghizați” cu succes deficiențele existente ale siluetei vârstei.

Stilul Empire

Rochiile în stil Empire vor fi în tendințe în primăvară. Ele nu numai că adaugă stil și eleganță imaginii, ci și subțiază optic silueta. Va fi un model mono sau cu imprimeu – nu contează.

Rochie plisată

Plisse promite să fie foarte popular în sezonul viitor. O rochie plisată este garantat să-ți facă silueta mai subțire și să adauge câțiva centimetri înălțimii tale.

Rochie trapezată

Rochia în formă de A va echilibra cu ușurință proporțiile corpului, va distrage atenția de la șoldurile pline și de la centimetri în plus în talie. Midi – lungimea optimă pentru o femeie peste 50 de ani.

Rochie wrap

O rochie wrap este un clasic care nu se demodează niciodată. Opțiunea universală este potrivită pentru toate femeile, indiferent de vârstă și tipul de siluetă.

 

Rochie cu drapaje

Cu o rochie drapată, poți deveni instantaneu mai zveltă și mai înaltă. Modelul fără decor inutil se va potrivi perfect în stilul de zi cu zi, pentru afacerile formale și pentru seară.

Rochie cu mâneci bufante

O alegere îndrăzneață pentru o doamnă stilată și încrezătoare. O rochie cu mâneci bufante voluminoase arată elegantă, distragând efectiv atenția de la excesul de greutate.

Model cu imprimeu floral

Garderoba de primăvară este greu de imaginat fără o rochie colorată. Este mai bine ca femeile plinuțe să evite modelele cu imprimeu mare, contrastant, care le face să pară grase. Un model cu imprimeu mic, dimpotrivă, face silueta feminină mai elegantă și mai fragilă.

Rochie cămașă midi

Un alt stil versatil care se potrivește perfect oricărei figuri. Oferă preferință modelelor cu croială liberă.

O rochie cu centură va permite treci cu stil sezonul de primăvară și, în același timp, să subliniezi talia și să devii vizual mai subțire.