Rochie slip ca bază: 5 moduri de a o purta cu stil

Nu o ai încă? Atunci acest articol este pentru tine! De fapt, o rochie slip este o investiție grozavă, deoarece a fost de multă vreme un element de bază și se potrivește de minune cu aproape orice.

Dacă în cele din urmă te-ai hotărât să o cumperi, atunci alege modele concise fără bibelouri în partea de jos.

Deci cu ce să o porți?

1. Cu un tricou sau cu o maletă

De obicei, o rochie slip este realizată dintr-un material foarte dens, care arată ca mătasea sau satinul.

Așadar, o soluție interesantă ar fi să porți sub ea un tricou alb opac din bumbac sau o maletă subțire opacă și adidași sau pantofi în picioare. Combinație cu adevărat working, care arată întotdeauna elegant.

2. Hanorac sau pulover

Desigur, poți purta un pulover (și, de exemplu, centură) sau un hanorac pe o rochie combinată. Și este de dorit ca hanoracul să nu fie adânc în șold, ci puțin mai lung pentru a menține proporțiile de 60/40, unde partea de sus este 60% din imagine, iar partea de jos este de 40%. Se dovedește că, deși talia este mult mai jos, iar picioarele par foarte scurte, creierul nostru înțelege că astfel de proporții ale corpului nu există și acesta este doar un astfel de stil.

Dacă iei un pulover, atunci o imagine cu o centură și pantofi va fi interesantă.

3. Cu o geacă de piele

O geacă de piele este, de asemenea, un articol de garderobă foarte purtabil, care se potrivește bine cu aproape orice. Desigur, arată foarte interesant cu o rochie slip. Se dovedește un contrast mare de stiluri.

Poți purta atât cizme aspre, cât și adidași în picioare. Dacă alegi cizme, atunci asigură-te că porți colanți negri translucizi pentru a nu scurta vizual picioarele.

4. Cu o cămașă

Este mai bine să luați o cămașă cu o croială masculină, voluminoasă și, cel mai important, densă. Pentru că, conform regulilor de stratificare, stratul superior ar trebui să fie mai dens decât ceea ce este sub el, așa că o cămașă foarte subțire nu va funcționa aici.

Poți purta adidași sau pantofi în picioare.

5. Cu sacou

O combinație destul de enervantă pentru toată lumea, dar trebuie să aducem un omagiu – arată întotdeauna elegant. Dacă nu știi cu ce să porți la un teatru sau la o expoziție, iată o opțiune pentru tine.

Porți orice pe picioare, cel mai important, în funcție de anotimp. De asemenea, poți purta colanți interesanți, precum Gucci sau oricare altul (de exemplu, buline), pentru ca imaginea să nu pară plictisitoare.