Rochia teacă – finețea garderobei tale: 13 moduri în care poți purta această rochie rafinată, pentru doamnele 35+

O rochie teacă este baza pentru garderoba unei femei stilate. Stilul este ideal pentru look-urile business, care, grație unei croieli rafinate, transformă orice femeie. Pentru a ține pasul cu moda, ar trebui sa adaugi o rochie teaca în garderoba ta de vara. Acordați câteva minute pentru a afla cum să porți această croială formală cu stil.

Cum să porți o rochie teacă fără umeri 

În sezonul cald, stilurile deschise de rochii sunt relevante. Și dacă aveți nevoie de astfel de haine pentru look-uri de birou, atunci ar trebui să pariați pe un design fără umeri. Dacă acesta este un stil de afaceri, atunci alegeți nuanțe tradiționale, iar pentru o ieșire informală, culori strălucitoare și imprimeuri la modă. Deoarece rochia este strictă, sunt permise bijuterii mai mari și accesorii voluminoase.

Cum să porți o rochie teacă cu mânecă lungă 

Rochia teacă cu mâneci lungi este aleasă de femeile de afaceri elegante pentru evenimente formale. Această ținută este încă perfectă pentru zilele de vară. În acest caz, țesătura ar trebui să fie ușoară pentru a nu îngreuna sau constrânge imaginea unei fashioniste. Doar accesoriile șic și modelele de pantofi laconici sunt potrivite pentru o rochie teacă cu mâneci lungi. Dacă doriți, imaginea poate fi ușor decorată cu o eșarfă elegantă în jurul gâtului sau o pălărie elegantă.

Cum să porți cu stil o rochie teacă cu mânecă scurtă 

O mânecă scurtă pe o rochie teaca, deși un detaliu nesemnificativ, dar important in imaginea unei doamne. Doar datorită acestei caracteristici, doamnele își vor putea ascunde defectele siluetei. Această ținută arată grozav în look-urile de afaceri. Poate fi purtată și într-o vacanță sau la o întâlnire. Amintiți-vă, o rochie teacă este un clasic, așa că încercați să alegeți doar accesorii șic pentru ea, iar inelele, cerceii și brățările voluminoase sunt permise.

Rochie teacă + accesorii

Stilul elegant al rochiei necesită întotdeauna prezența unei genți stilate în imagine. În special, este necesar să se țină cont de faptul că rochia teaca este combinată fără succes cu buzunare. Geanta din imagine trebuie să fie de aceeași culoare cu pantofii, dar poate diferi de nuanța rochiei. Gențile de toarte, gențile clutch și gențile de mână în miniatură pe un lanț sunt potrivite pentru stil. Din bijuterii, este de preferat să alegeți bijuterii, puteți ridica și o curea, o eșarfă și o pălărie.

Rochie teacă + pantofi

Un factor important atunci când alegeți o rochie teacă pentru vară este selecția pantofilor, doar modelul potrivit va completa aspectul elegant. În același timp, puteți alege cu ușurință pantofii c-un accent strălucitor sau pur și simplu puteți adăuga o notă laconică setului. O opțiune câștigătoare pentru toate sunt pantofii, dar deoarece acesta este un look de vară, sunt potrivite sandalele, pantofii cu spatele deschis și mocasinii. Fashionistele moderne combină uneori o rochie luxoasă cu pantofi sport, dar atunci înălțimea ta ar trebui să fie peste medie.

O rochie teacă este rafinamentul oricărui look feminin. Acest model este grozav pentru crearea unor ținute elegante  și nu este necesar ca rochia să fie doar pentru birou. Dacă se dorește, ținuta poate fi diluată cu accesorii și încălțăminte mai versatile pentru a obține un look casual pentru fiecare zi de vară.

Tu cu ce porți o rochie teacă? Povestește-ne despre asta în comentarii!