Renunță la stereotipuri: 4 lucruri presupuse „tinerești” pe care le porți purta liniștită și după 40 de ani

Industria modei nu stă pe loc, ceea ce înseamnă – jos cu stereotipurile despre vârstă! După 40 de ani, poți încerca în siguranță tendințele de care tinerele fashioniste sunt încântate. Cu excepția cazului în care merită mai atent să le potriviți într-o imagine elegantă și modernă. Am studiat cu atenție imaginile femeilor cu simț al stilului și suntem gata să vorbim despre 4 lucruri presupuse „tinerești” pe care o doamnă după 40 de ani le poate purta cu ușurință.

Jachete bomber

Jachetele bomber supradimensionate într-o varietate de culori și modele sunt un succes în primăvara acestui an, în special printre tinerii pasionați de modă. Și este puțin probabil să se despartă de acest lucru chiar și în serile răcoroase de vară sau toamnă. Cu toate acestea, nu credeți că bombeul este exclusiv îmbrăcăminte pentru tineret. O femeie mai în vârstă îl poate purta cu ușurință, principalul lucru este să alegi modelul potrivit.

Vă sugerăm să abandonați numărul excesiv de dungi în stilul școlarilor americani, dar modelele mai versatile sunt ceea ce aveți nevoie. O jachetă bomber poate fi fie din material textil, fie din piele, fie din material practic impermeabil. Și este mai bine să-i alegi culoarea în funcție de ceea ce este în garderoba ta.

Culoarea neagră sau nuanța cămilei – vor deveni un accent universal pentru fiecare zi. Un bicolor strălucitor în stilul Lady Dee va ajuta la sublinierea individualității și la reîmprospătarea ținutei unei doamne adulte.

Accente luminoase

Adesea, cu cât o femeie îmbătrânește, cu atât alege mai des culorile de bază: negru pentru fiecare zi, bej și alb ca ceva mai festiv. Iar presupusa tendință de tineret pentru culori strălucitoare și suculente, cu siguranță nu își găsește un loc în garderoba doamnelor de peste 40 de ani. Dar în zadar!

Fuchsia, portocaliu, verde lime, galben, acvamarin – aceste nuanțe vesele au devenit un hit al colecțiilor de primăvară-vară. Ele nu numai că însuflețesc imaginea, ci și împodobesc femeia care nu se teme să fie strălucitoare și să atragă atenția. Este suficient să diluezi ținuta de bază cu un accent de culoare și vei vedea: nuanțele suculente arată mult mai spectaculos pe fashionistele adulte.

Fuste mini

Vara aceasta, lungimea mini poate fi numită cea mai populară, iar tinerele fashioniste o poartă încă din sezonul trecut. Dar fusta mini se va potrivi perfect în garderoba unei femei mai în vârstă. La urma urmei, indiferent ce spune cineva, nu vârsta joacă rolul aici, ci figura și imaginea în ansamblu.

Așa că renunțați la stereotipuri și încercați hit-ul sezonului cât mai curând posibil! Și pentru a nu greși cu alegerea, aruncați o privire mai atentă la modelele simple de croială dreaptă, care subliniază încă o dată feminitatea și se concentrează pe o siluetă frumoasă, grațioasă.

Piese vestimentare cu decupaje

Tot felul de decupaje pe topuri, rochii, fuste și blugi continuă să câștige popularitate. Și deși unele femei consideră astfel de ținute ceva extravagant și exclusiv tineresc, această tendință poate fi purtată cu ușurință de o fashionista de peste 40 de ani. Mai mult, cu aceste piese poți crea imagini interesante și nu sfidătoare. Principalul lucru este dozajul corect de decupaje și accente în locurile potrivite.

Dacă ești mândru de talia ta, atunci o rochie cu decupaje în talie va ajuta să o evidențiezi. Pentru look-uri mai versatile, sunt potrivite topurile cu umerii goi, precum și cele cu decupaje ovale în formă de lacrimă în zona claviculei sau a decolteului.

Credem că aceste sfaturi îți vor fi utile. Salvează acest articol și împărtășește-l cu prietenele tale.