Remedii simple și eficiente împotriva ridurilor și a edemelor, pe care le poți cumpăra în orice farmacie

Știai că supozitoarele și cremele împotriva hemoroizilor ajută împotriva ridurilor? Iar despre faptul că aspirina poate nivela și curăți pielea într-o săptămână? Cel mai probabil că nici nu ți-ar fi dat prin gând sau chiar dacă ai auzit nu ți-a venit să crezi.

În cele ce urmează îți vom descrie cum acționează unele medicamente aparent cu altă destinație, asupra celor mai frecvente probleme cosmetologice ale femeilor. Așadar,

Cremele şi supozitoarele împotriva hemoroizilor previn apariția ridurilor

Utilizarea lor cosmetică poate netezi chiar şi cele mai adânci riduri. Secretul constă în aceea că ele conţin ulei din ficat de rechin şi alte substanţe ce regenerează ţesuturile. De asemenea, elimină umflăturile. Se recomandă aplicarea în felul următor: înmoaie supozitorul într-o baie de apă şi aplică-l pe pielea de sub ochi sau chiar pe toată faţa. Acest secret al frumuseţii este utilizat chiar şi de către unele vedete de la Hollywood, pentru a împrospăta faţa şi a elimina cercurile întunecate din jurul ochilor, după o noapte nedormită.

Exfoliant din aspirină pentru curățire

Este folosit pentru curăţare şi înnoire. Când este muiată (doar o picătură) aspirina se granulează, trebuie să adaugi 1 linguriţă de miere şi să amesteci. Aplică amestecul pe faţă timp de 10 minute şi masează, apoi spală bine. Această mască săptămânală va îndrepta pielea şi va elimina orice roşeaţă.

Unguent cu retinol pentru întinerire

Acesta este un analog sintetic al vitaminei A şi este utilizat împotriva acneei. Dar unguentul poate fi utilizat ca o cremă pentru întinerire şi prevenirea îmbătrânirii, ea îmbunătăţeşte starea pielii şi reduce roşeaţa.

Extractul de lemn dulce împotriva pigmentației

Acest extract regulează modul de producere a melaninei și, respectiv, ajută la reducerea petelor ce apar pe față odată cu vârsta. Lemnul dulce uniformizează culoarea tenului și face pigmentația mai puțin vizibilă. Ceea ce trebuie să faci, e să fierbi rădăcina de lemn dulce și să ștergi cu acest decoct pielea afectată.

Balsamul vietnamez „Steluţa” cu efect de lifting

Întinde pielea excelent. Efectul poate fi văzut aproape imediat, datorită acţiunii multor componente. Uleiul de mentă şi de camfor, acidul formic, uleiul de cuişoare, eucalipt, scorţişoară, extractul de măceşe şi vaselina – acestea sunt componentele balsamului. Utilizând balsamul, evitaţi zona ochilor.

Unguent cu zinc împotriva ridurilor

Se aplică un strat subţire pe toată suprafaţa pielii îmbătrânite. Cu toate acestea, trebuie să ştii că zincul usucă pielea, de aceea după procedură aplicaţi o cremă hidratantă, în special în zona gurii şi ochilor, unde de cele mai dese ori se formează ridurile.

Unguent cu Hidrocortizon în loc de botox

Această soluţie îndepărtează foarte bine ridurile din colţurile ochilor. Unguentul reţine umezeala în piele, fapt care explică şi efectul reducerii ridurilor. Secretul constă în: ridurile nu dispar, ci se formează doar o mică umflătură, care le întinde. în mod similar acţionează şi produsele cosmetice anti-îmbătrânire costisitoare.

Vitaminenele în stare lichidă A, E și F care întineresc

Aplică aceste vitamine pe pielea din jurul ochilor dimineaţa şi seara. Un efect bun are utilizarea timp de două săptămâni, apoi se ia o pauză de o lună. Aceste vitamine trebuie adăugate la măştile faciale şi administrate intern câte 1 capsulă timp de 10 zile (pauză pentru o lună), ceea ce este benefic pentru îmbunătăţirea tenului, părului şi unghiilor.

Așadar uită de cremele care costă o avere și care și te mai lasă, adesea, dezamăgită că nu dau efectul dorit. Încearcă aceste remedii simple și eftine care te vor face mai tânără și mai frumoasă foarte rapid.

Sursa