Purtați-i mai des: 3 tipuri de pantaloni care vor arăta mai sexy pe corpul tău decât fustele mini

Din anumite motive, stereotipul este încă viu că doar fustele mini și rochiile prea deschise pot excita imaginația masculină. De fapt, deschiderea excesivă în pragul vulgarității, dimpotrivă, îi sperie pe mulți. Mai degrabă puteți opta pentru haine închise, atrăgând în același timp un anumit mister în imaginea feminină, spațiu pentru imaginație.

Și, desigur, este timpul să renunțăm la stereotipul că o doamnă nu poate fi feminină în pantaloni. Pantalonii nu sunt doar o piesă vestimentară pentru bărbați. Și avem cel puțin 3 modele care au puterea de atracție și mai bună decât fustele. Hai sa vorbim despre aceste tipuri! 🙂

Pantaloni evazați

Și nu doar pantaloni obișnuiți, ci și blugii. Modelul evazat are proprietatea de a alungi vizual picioarele și de a te face să pari mai slabă. În plus, șoldurile în acești pantaloni arată foarte apetisant și atrag atenția.

O nuanță importantă de reținut atunci când alegeți pantalonii evazați este că, cu cât fata este mai înaltă, cu atât talia unor astfel de pantaloni ar trebui să fie mai joasă (și invers). Talia înaltă a pantalonilor plus un fund bombat te fac vizual mai înalt, iar talia joasă va echilibra proporțiile celor care nu au nevoie să-și lungească picioarele.

O altă întrebare pe care o pun multe femei atunci când aleg astfel de pantaloni este dacă există acelea cărora modelul evazat nu se potrivește deloc?

Răspunsul corect este nu. Lărgirea pantalonului începe de la șold sau de la genunchi. Astfel, în dependență de forma corpului tău, acești pantaloni pot fi sucrtați sau ajustați în așa fel încât să ți e potrivească.

Pantaloni clasici până la gleznă

Să precizăm imediat că aici nu vom lua în considerare pantalonii de tip Capri sau culottes.

De ce sunt atractivi acest tip de pantaloni? Faptul este că o astfel de lungime deschide cea mai elegantă parte a piciorului – gleznele. Este de remarcat faptul că picioarele goale în Europa au început să fie considerate normale abia în secolul al XX-lea. Înainte de aceasta, gleznele goale erau considerate ceva vulgar. Cu un secol mai devreme, de exemplu, cancanul, care tocmai expunea publicului gleznele femeilor, era numit un dans obscen.

Aparent, pofta de glezne goale este inerentă genetic bărbaților. Dar adevărul este că pantalonii tăiați, și chiar și cu tocuri, magnetizează privirea direct la glezne.

Pantaloni de piele

Acesta este un exemplu al contrastului dintre inocență și pasiune. Pantalonii de piele arată foarte senzual. În același timp, unei astfel de femei nu i se poate reproșa vulgaritatea. Totul este acoperit, pantalonii din piele nu sunt până la urmă chiloți din latex. De ce să-ți faci griji?

O femeie într-o ținută de piele este asociată cu obrăznicie, huliganism, flirt la grade ridicate. Cu toate acestea, nu poate fi numit în niciun caz o doamnă nestilată sau o „pradă ușoară”. După cum știți deja, bărbații sunt vânători de fire. Prin urmare, o doamnă în pantaloni de piele se ancorează ca o pradă gustoasă. Se pare că totul este atât de atractiv și ei își fac prea multe iluzii.

Cu toate acestea, acest articol nu înseamnă deloc că ar trebui să alegi pantalonii pe baza că „îi place sexului opus”. De aceea este important, ca în primul rând sa te îmbraci pentru tine.