Prinde urechea cu un cârlig de rufe pe 5 secunde. Efectul va fi neașteptat, îţi promit!

1-29

Există un mod interesant și neobișnuit de a gestiona energia din organism – reflexoterapia. L-au inventat chinezii, mii de ani în urmă.

Astăzi îţi vom arăta cea mai interesantă parte a acestei științe. Ai nevoie de un cârlig de rufe şi propria ureche!

De ce anume urechea? Ne explică reflexologul Helen Chin Lui:

Fiecare ureche are 6 puncte legate de anumite părți ale corpului. Prindeți-le cu un cârlig de rufe și imediat veți simți un val de energie și sănătate!

2-11_1487451497_tumb_660

1. Partea superioară a urechii

Partea superioară a urechii este conectată direct cu spatele și umerii. Apăsarea acestui punct timp de 1 minută în fiecare zi, vă va ajuta să reduceți tensiunea în aceste locuri. Este valabil pentru persoanele care duc un stil de viață sedentar.

2. Partea superioară a curburii urechii

Acest punct al urechii este asociat cu organele interne – cu fiecare câte puţin. Prin urmare, dacă simțiți un disconfort în interior, oboseală inexplicabilă și durere, pur și simplu prindeți cârligul în acest loc. Deja peste 20 de secunde, vă veți simți mai bine (nu uitați să consultați medicul dumneavoastră pentru a identifica cauza disconfortului).

3. Mijlocul superior al urechii

Această parte a urechii este conectată cu articulațiile. Apăsați acest punct, pentru a calma durerile articulare si oboseala, dacă ai stat mult timp în faţa unui calculator.

4. Mijlocul inferior al urechii

Apăsând acest punct, vei aduce ușurință nasului și gâtului. Este foarte comod atunci când vrei să dormi, dar ai nasul înfundat.

5. Deasupra lobului

Punctul deasupra lobului este asociat cu digestia. Prindeți cârligul în acest punct pentru a ușura durerea în stomac și intestine. De asemenea, puteți utiliza acest truc ca o măsură preventivă.

6. Lobul

Acest punct este legat de inimă şi cap. Apăsați-l pentru a menține sănătatea inimii, precum si a scăpa de migrene şi dureri de cap.

3-14_1487451499_tumb_660

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!