Principalele tendințe în manichiură: poze cu exemple

Astăzi vom vorbi despre unul dintre subiectele de top în rândul sexului frumos – și acesta, desigur, este subiectul manichiurii. Nu este un secret pentru nimeni că manichiura, noutățile și tendințele sale entuziasmează fiecare fată și femeie, indiferent de vârstă și statut. Toată lumea se întreabă – cum să-ți faci unghii frumoase și bine îngrijite?

Maeștrii oferă o mulțime de idei de design de unghii pe care nu le poți abține să nu le observi și să treci pe lângă, astfel încât să nu vrei aceeași manichiură pentru tine. În plus, designerii de frunte stabilesc tendințe generale în manichiura la modă pentru sezonul următor, care afectează și ce manichiură va fi de top.

Unghii pătrate

O manichiură cu un pătrat clar și strict va fi în afara competiției, iar oricare dintre modelele menționate în materialul nostru va arăta magic pe unghiile pătrate. Poți face atât o manichiură frumoasă cu sclipici pentru o ocazie specială, cât și un design abstract elegant de unghii pătrate pentru fiecare zi.

Formă de migdale

Unghiile lungi pot fi, de asemenea, delicate și drăguțe dacă alegi o formă de migdale. Desenele complexe, gradientul, inscripțiile, abstracția vor completa perfect manichiura cu migdale, care arată feminin cu orice design.

French

Abundența french-ului este grozavă – de la clasic la versiuni cu diferite modele. Un french preferat cu vârfuri negre va arăta foarte elegant. Decorațiuni metalice – folie, panglică de îndoire, sclipici, frecare vor ajuta la un aspect elegant.

Acuarelă

Pentru cunoscătorii de pictură pe unghii, oferim un design de unghii în acuarelă cu desene surprinzător de delicate și elegante în stil floral. Pictura în acuarelă arată  originală, fără a supraîncărca chiar și unghiile scurte, iar pe unghiile lungi permite să creezi o frumusețe uimitoare.

Gradient

Fluxuri atractive de culoare vor împodobi unghiile la modă în sezonul viitor. Un gradient lăptos, completat de străluciri mari, precum și o manichiură ombre, completată de desene și diferite modele, vor fi relevante.

Minimalism

Uneori, cel mai simplu design arată cel mai elegant și mai cool. Un exemplu în acest sens este o manichiură în stil minimalism, realizată pe unghii scurte într-o nuanță pudrată și decorată cu dungi aurii în aur. O astfel de manichiură minimalistă este universală și va completa în mod adecvat atât un look elegant, cât și un aspect casual.

Abstracție

O alternativă la geometrie în acest sezon va fi abstractizarea, care combină diverse tehnici de unghii – lovituri, stropi, pete, tranziții de gradient etc. Tipurile de decor la modă sub formă de folie, potali, frecare, dând strălucire unghiilor la modă, nu vor fi de prisos.