Prima literă a numelui

Există păreri că personalitatea omului este influențată nu doar de data și anul nașterii, dar și de alte aspecte. De exemplu, de prima literă din nume.

А

Această literă înseamnă unirea dintre gingășie și agresivitate. Oamenii a căror nume începe cu A deseori au o poziție de lider în relație, dar au nevoie ca emoțiile lor să fie alimentate în permanență, altfel își pierd interesul față de partener. Li se sugerează să-și dezvolte răbdarea și atenția față de alți oameni.

B

Acești oameni își găsesc dragostea cu greu. Ei gândesc mult înainte de a-și lega viața cu a altcuiva. Dacă va nimeni un partener răbdător, peste un timp el îți va cunoaște gingășia.

C

Acești oameni sunt sinceri și optimiști, de aceea atrag atenția altora. Nu își fac prea mari emoții dacă relațiile s-au încheiat și își găsesc repede un alt partener. Sunt cazuri când reușesc să-și întâlnească dragostea vieții.

D

Viața ta este plină de emoții și evenimente, te grăbești să trăiești și ești cam paradoxală în iubire: ai nevoie de un partener sigur și nu te grăbești să te căsătorești.

E

Ești ușor de cucerit, și îți atingi scopurile ușor. Singurătatea nu te deranjează, pentru că ești un om interesant și bucuros de viață.

F

Ești o persoană de nădejde și un partener sentimental, îți place să păstreze lucrurile care îți amintesc de momente plăcute. Fiind cinstit și fidel, vrei să ai alături un partener  la fel de cinstit.

G

Ești emotiv și îți place să te manifești Deseori nu reușești să îți alegi un partener potrivit, pentru că ai nevoie de cel mai bun. Ești ambițios, iar în căsnici ești fidel și susții interesul față de tine.

H

Trebuie să fii un pic mai diplomat. Ești prea direct în comunicare și poți jigni oamenii fără să-ți dai seama. Îți place să arăți bine, ai grijă de tine, ești energic. De aceea s-ar putea să ai mai multe relații.

I

Balansezi între dorința de a găsi iubirea veșnică și îndoieli. Scapă de ele și trăiește-ți prezentul. Ești diplomat și ai un șarm aparte, de aceea ai suficienți fani. Ți-a rămas să alegi un om demn și să te înarmezi cu răbdare pentru a trece alături de el prin bine și rău.

J

Îți plac schimbările. Ești comunicabil, interesant, dar dacă te dezamăgești în viață sau în relații poți începe să mănânci sau să bei în exces.

K

Îți place să faci planuri și să fii cu un pas în fața evenimentelor. Tendința spre vise te poate face să nu fii atentă la un partener demn de tine. Fii atent la oamenii care sunt aici și acum alături de tine. Ei te pot face fericită.

L

Ești ușor de rănit. Cinstit, drăguț, ești foarte curios. Dar îți manifești caracterul dacă vezi că lucrurile nu merg așa cum vrei tu. Ai nevoie de susținerea prietenilor și a jumătății.

M

Ești fericit doar în lumea ta, alături de omul iubit. Nu uita să comunici cu prietenii și încetează să cauți explicații logice pentru faptele celor din jur.

N

Tinzi să riști. Dacă găsești un om la fel ca tine, ați putea avea o căsnicie fericită. Nu exagera. Ai grijă să-ți păstrezi interesele.

0

Ești foarte răbdător, dar sunt limite peste care nu vei trece niciodată. Ai un caracter puternic și nu vei îngenunchea în fața nimănui.

P

Ai cerințe exagerate de multe ori, de aceea așteptarea prințului se încheie deseori cu o dezamăgire. Pentru a ieși din acest cerc vicios, adoptă o atitudine mai simplă față de viață, cu umor, sau scade limita dorințelor. Apreciază ceea ce ai.

R

Ești pasională și sexy. Te îndrăgostești de la prima vedere, de aceea poți greși. Fii mai atent și mai pretențios.

S

Ești sigură că există dragoste adevărată, de aceea familia este pe primul loc pentru tine. Alegerea ta se poate opri asupra prietenilor din copilărie. Ești răbdător și capabil să rabzi multe. Deseori salvezi situația mergând la compromis.

T

Ești o persoană colorată și emotivă. Cu tine este complicat, dar niciodată nu este plictisitor. Partenerul tău va avea parte de pasiuni dramatice. Ești obișnuit să ceri mai mult decât oferi. Încearcă să schimbi acest lucru, și viața ta va fi mai confortabilă.

U

Știi să iubești pasional și să aștepți fericirea. Ești un om de nădejde în viața de familie, dar afli noutățile în urma tuturor.

Cauți o cale sigură în dragoste. Ești impecabil în public, dar îți  este frică de relații noi pentru că ele îți pot aduce schimbări în viață. În familie ești gingaș și atent.

Z

Pari foarte curajos, chiar dacă în suflet ascunzi multe secrete. Ești foarte pasional. Dacă găsești partenerul perfect, vei fi fericit.