Poți să-ți distrugi ținuta chiar și cu un singur detaliu: 6 greșeli despre care vorbesc toți stiliștii

Poți distruge o ținută elegantă și feminină cu un singur detaliu. Poți alege cu atenție orice obiect vestimentar, dar este de ajuns o singură greșeală și impresia deja se transformă în una negativă. Mai mult de atât, aceste greșeli sunt comune, iar stiliștii vorbesc adesea despre ele. Dar, cu toate acestea, femeile le repetă din nou și din nou și nu doar cele mai obișnuite doamne, ci și vedetele de renume mondial.

Dezgolire excesivă

Este clar că vara nu ai dori să porți haine prea închise, dar pentru doamnele mai în vârstă, o deschidere prea mare poate dăuna imaginii. Menționăm că nu vorbim acum despre plaje sau piscine unde este destul de normal să fii în costum de baie. Acum vom vorbi despre ținutele urbane.

De asemenea, menționăm că recomandările pot fi date individual. La vârsta de 50 de ani, nu există corpuri ideale. Dar acest „neideal” este diferit pentru fiecare femeie în parte. Dacă genunchii tăi și-au pierdut aspectul atractiv, nu trebuie să porți fuste scurte și rochii. Dacă piele din zona decolteului are riduri și pete, este mai bine să alegi haine cu un decolteu mai mic.

Alegerea greșită a lenjeriei

Nimeni nu a anulat forța gravitației care este valabilă și pentru pieptul tău. Cu vârsta, acesta are tendința să se lase în jos. Acest lucru este inevitabil, mai ales dacă bustul este unul mai mare. Prin urmare, odată cu vârsta, alegerea lenjeriei de corp trebuie tratată cu deosebită atenție. Sutienul potrivit nu numai că va oferi susținere, ci și va oferi bustului o formă frumoasă.

Nu uita despre sutien dacă planifici să porți haine strâmte. Chiar dacă ai o formă perfectă a bustului, tot ar trebui să porți sutien pentru a ascunde mameloanele.

Doar culori închise

Cui îi aparține ideea că femeile în vârstă ar trebui să poarte doar haine închise de culoare? Nu se știe, dar din anumite motive, multe doamne respectă cu strictețe această regulă.

Per general, culoarea neagră și alte tonuri întunecate, sunt, desigur acceptate dar, cu toate acestea nu ar trebui să prevaleze în garderoba ta.

Femeile fac abuz de culoarea neagră deoarece hainele întunecate te fac să pari mai slabă. Dar nu supraestima această proprietate a culorii întunecate. Dacă abuzezi de această culoare riști să fii interpretată ca o doamnă care se îmbracă prea mohorât.

Pantofii „bunicii”

Acești pantofi îți pot distruge totalmente aspectul. Desigur, ai putea argumenta cu faptul că porți acești pantofi din cauza durerilor de picioare sau din cauza problemelor de spate. Dar acestea nu sunt alt ceva decât scuze.

Nu este deloc necesar să porți tocuri. Există o mulțime de pantofi stilați și la modă care sunt extrem de confortabili. Adidașii, mocasinii și multe alte modele cu tocuri joase sunt confortabile. Deci, alegerea pantofilor care arată mai degrabă ca niște papuci, nu este deloc necesară.

Haine pentru generațiile mai tinere

Nimeni nu cere femeilor care au puțin peste 50 de ani să se îmbrace ca niște bunici din zona rurală. Dimpotrivă, femeile sunt sfătuite să aleagă haine moderne și elegante. Cu toate acestea, nu trebuie să uiți nici de vârstă.

Modelele create pentru adolescente și femeile mai tinere, nu împodobesc o doamnă mai în vârstă. În mod paradoxal, îmbrăcămintea pentru tineret, la o femeie adultă nu întinerește ci, dimpotrivă, îmbătrânește.

Cerceii grei

Detaliile mici pot strica întreaga imagine. Cum ar fi, de exemplu cerceii masivi. Odată cu vârsta, lobul urechii își poate pierde elasticitatea și va fi urât tras înapoi de greutatea bijuteriilor. S-ar părea un fleac, dar chiar și un detaliu atât de nesemnificativ poate strica o imagine.

Aceste erori pot părea minore pentru unii. Dar după cum am menționat mai sus, imaginea este creată din detalii mici, așa că ar trebui să fii deosebit de atentă la acestea.