Poți avea cele mai elegante modele de unghii: 60 de idei de manichiură ușoară, dar extrem de frumoasă

Manichiura ușoară pot fi, de asemenea, extrem de frumoasă și elegantă. Pur și simplu e necesar să fii la curent cu noile tendințe, care apar în fiecare an în domeniul nail art.

Tocmai de asta, am adunat pentru tine 60 de idei pentru crearea unei manichiuri ușoare, dar memorabile!

Manichiura monocromă

Dacă dorești să ai o manichiură frumoasă și ușoară, optează pentru o manichiură monocromă, care poate fi vopsită cu orice ojă.

Poate fi orice culoare, cea care îți place cel mai mult. Poate fi ojă cu sclipici, ojă strălucitoare sau să fie mată.

În ultimul timp, tot mai popular este manichiura minimalistă, efectuată cu o acoperire simplă. Iar datorită manichiurii monofonice, poți realiza ambele tehnici simultan.

Unghii cu sclipici

Orice manichiură simplă poate fi transformată într-una festivă dacă vei adăuga sclipici. Sunt diferite tipuri de sclipici: mici, medii sau mari. Poți aplica ușor câteva pe fiecare unghie, sau să accentuezi una singură unghie cu ajutorul lor.

Dacă evidențiezi o singură unghie, atunci, accentul va fi concentrat asupra acesteia. Sclipiciul poate imita perfect o manichiură franțuzească, ceea ce e foarte ușor de făcut chiar la tine acasă.

Manichiură în apă

Manichiura în apă este o opțiune de acoperire foarte frumoasă și neobișnuită. Cel mai interesant este că se efectuează foarte ușor.

Pentru a face acest lucru, ai nevoie de un pahar cu apă și să picuri pe suprafața ei, o picătură de ojă, după care încă una și încă una. Totul depinde de modelul pe care dorești să-l creezi.

Scufundă unghia în centrul petei formate și vei obține un model uimitor pe unghie. Poți crea diverse forme a modelului în apă. Ia o scobitoare și pictează orice dorești pe suprafața ojei din apă.

Manichiură cu buline

O manichiură ușoară și elegantă cu buline, poate fi foarte simplu de creat acasă. Poți folosi oja sau culorile acrilice. Ia o pensulă sau un chibrite obișnuit și vopsește-ți unghiile cu ojă de orice culoare, iar bulinele pictează-le în altă culoare.

Apoi înmoaie chibritul cu capătul din sulf în ojă, după care pur și simplu imprimează-l pe unghie. Vei obține buline ordonate și îngrijite. Poți de asemenea, să le faci mai multe sau mai rare.

Manichiură cu dungi

În magazinele specializate există un decor foarte comod și strălucitor – dungile. Astfel de dungi pot fi de orice culoare, dar cel mai adesea cele mai populare sunt cele aurii și argintii. Cu ajutorul lor poți decora unghia așa cum îți dorești.

Dungile se lipesc foarte ușor, iar pentru a le fixa, poți utiliza ojă transparentă. Datorită unui decor atât de simplu, manichiura ta se va dovedi a fi elegantă, minimalistă și chiar nu e necesar să folosești vreo acoperire.

 

Unghii autocolante

Dacă dorești să creezi desene frumoase și complexe, ai nevoie să faci rost de autocolante speciale, care imită foarte realist un model real pe unghiile tale.

În acest caz, nu trebuie să fii capabilă să desenezi, ci doar să lipești un autocolant pe locul potrivit al unghiei și o manichiură de lux va fi gata!