Poartă-ți bretonul ca ele! 7 tipuri de breton potrivite pentru toate tipurile de față

„Inimile noastre cer schimbare!” Dacă o femeie vrea o schimbare, mâinile ei ,de obicei, se întind pentru a-și face un breton. Prin intermediul acestuia, ea își poate schimba fața foarte mult, el o poate ajuta să pară mult mai tânără și astfel, ea poate juca un nou rol în viața ei. Să ne uităm la 7 tipuri de fețe și să vă spunem ce breton li se potrivește.

Fața rotundă

Pentru a îngusta o față rotundă puteți face un breton răsucit luxuriant, așezat ușor pe o parte. Bretonul în trepte, transformându-se ușor în firele principale ale părului care se găsesc pe obraji, sunt, de asemenea, o opțiune câștigătoare. Un detaliu important este densitatea bretonului. Bretonul subțire va părea prea fin, așa că trebuie să-l tăiați mai gros.

Fața pătrată

Pentru a face o față pătrată mai puțin impunătoare puteți face un breton alungit pe părțile laterale. Dar nu ar trebui să se afle într-o linie continuă, treptele acestui breton ar trebui să fie ușor depărtate începând cu centrul frunții. Linia verticală va întinde vizual fața.

Față în formă de inimă

Dacă fruntea este prea mare în raport cu bărbia, atunci bretonul lateral va ajuta la corectarea acesteia. În funcție de culoarea părului și de densitatea sprâncenelor, bretonul poate fi gros sau ușor neglijent. Dar asigură-te că-l lași pe o parte, lungindu-l până la ureche.

Fața ovală

Deși totul se potrivește unei fețe ovale și nu este nevoie să o armonizezi, un breton poate pur și simplu să însuflețească imaginea, să dea un accent, să mascheze imperfecțiunile individuale ale pielii. Versiunea clasică este un breton ușor, ușor neglijent la sprâncene, tăiat într-un arc. Sau puteți pune un accent, opțiune scandaloasă – un breton foarte scurt.

Fruntea îngustă

Puteți distrage atenția de la lățimea mică a frunții c-un breton gros oblic. Acesta va rupe liniile orizontale drepte ale frunții și ale sprâncenelor, va muta focalizarea către ochi. Bretonul lateral poate fi scurt până la ureche sau alungit până la gât. Înainte de a experimenta, asigurați-vă că aveți fruntea joasă. Uneori este doar prea multă autocritică.

Frunte lată

O frunte lată nu trebuie întotdeauna deghizată. Dar dacă este combinat cu sprâncene inexpresive și o linie neuniformă a părului, atunci este mai bine să vă ascundeți imperfecțiunile cu breton. Trebuie tăiat direct din coroană. Forma bretonului depinde de tipul feței. Dar în cazul unei frunți înalte, densitatea este importantă, altfel poate apărea efectul de pete de chelie.

Voi ce formă a feței aveți? Cum vă veți purta bretonul?