Pixie-bob: poze cu tunsoarea din toate părțile

Tunsoarea pixie-bob este spectaculoasă, având o zonă frontală texturată, combinația perfectă de gradare și straturi. În fiecare sezon revine la modă datorită variabilității sale, care este pe placul fashionistelor și meșterilor. Din punct de vedere estetic, cea mai simplă modalitate de a actualiza o coafură pentru părul scurt și mediu este cu o tunsoare pixie-bob. Te poți concentra asupra ei cu ajutorul unei forme asimetrice sau a unei colorări aprinse. Acestea sunt doar câteva dintre coafuri. Pe exemplele foto, vorbim despre cele mai la modă și originale forme ale acestei tunsori.

Pixie-bob cu breton

Peste tot în lume există astăzi o tendință pentru breton într-o varietate de variante. Se preferă bretonul drept până la sprâncene. De asemenea, această tendință este transferată și către alte opțiuni: fetele aleg breton scurt și alungit, oblic și taie doar câteva fire în fața feței. Lungimea este aleasă în așa fel încât să sublinieze frumusețea naturală. Schimbând lungimea bretonului, creăm de fiecare dată o nouă imagine. Alungit – breton la modă. Tendința este o alungire asimetrică semnificativă pe o parte. Un astfel de breton permite șuvițelor din apropierea feței să arate spectaculos în mișcare, făcând dinamică orice tunsoare.

Pixie-bob fără breton

După ideea maestrului sau dorința ta, pixie în stil bob se poate face fără breton. Șuvițele din apropierea feței rămân lungi, astfel încât să poată fi îndepărtate în spatele urechii. Alternativ, bretonul se potrivește de-a lungul despărțirii laterale sau de pe față. Acest lucru permite să arăți un oval frumos, pomeți și să te concentrezi asupra ochilor.

Pixie-bob undercut

Pentru coafura modernă, tunsorile cu tâmple ras sunt extrem de relevante. De aceea fetelor și femeilor li se oferă astfel de opțiuni de design pixie-bob, cum ar fi undercut. Pentru a obține efectele vizuale creative dorite, tâmplele scurte pot fi decorate cu un model original. Și, de asemenea, o tâmplă rasă transformă tunsoarea într-una asimetrică, contrastează cu lungimea restului părului.