Pentru bărbați: 7 reguli principale pentru un trai cu o femeie

Pentru un concubinaj sau o căsătorie fericită, am selectat cele mai importante 7 reguli pentru a evita neplăcerile, iar șansele de-a fi mereu împreună vor crește cu un mic efort.

1. Trebuie să stabiliți limitele și spațiul personal. Acest fapt nu este o dovadă de neîncredere, ci dimpotrivă vor dovedi că fără a verifica rețelele sociale, geanta sau buzunarele, dumneavoastră aveți o relație sănătoasă și trainică.

2. Încetați să aveți reproșuri și așteptări că iubita dumneavoastră trebuie să vă aducă-n pat micul dejun, să vă calce hainele sau să vă strângă din urmă. Ea nu vă este mamă, iar în viața oamenilor adulți, grijile și responsabilitățile se împart la doi.

3. Împărțiți deodată responsabilitățile, iar un mod ideal de-a o face este să le scrieți pe-o foaie. Pentru orice eventualitate, vă reamintim că nu trebuie să vă limitați la obligațiunile de tip: jucat, mâncat, spălat etc., curățenia și gătitul sunt responsabilități comune.

4. Împărțiți plățile și cheltuielile, vă prezentăm câteva exemple:

– bugetul să fie împărțit 50/50
– adunați suma la un loc și discutați despre cheltuieli
– el achită totul
– ea achită totul
– unul achită pentru apartament și serviciile comunale, iar celălalt pentru mâncare și haine

Fiecare pereche-și poate avea modul său de-a împărți banii, doar trebuie să-l stabiliți la început.

5. Nu-i permiteți rutinei să vă atace relația. Organizați câte un eveniment precum: o ieșire la cinema sau teatru, o vizită cu prietenii etc., în fiecare weekend.

6. Trebuie să vă sacrificați dependențele și obiceiurile preferate. Renunțați la seriale și jocuri la PC, ieșirile cu prietenii prin baruri și altele. Trebuie să înțelegeți că viața de burlac s-a sfârșit, iar pe viitor vă așteaptă cine romantice, băi comune cu lumânări, activități palpitante și aventuri în doi.

7. Pregătiți-vă pentru diferite stări ciudate ale partenerei. Femeile nu mereu sunt gingașe și nu miros a levănțică, sunt la fel oameni ca bărbații.

Iar regula principală pentru un trai împreună este să rămâneți bărbați și să nu vă fie frică de schimbări sau responsabilități, fără ele nu există succesul.