Pentru a avea manichiura perfectă, trebuie să ții cont de aceste sfaturi: 5 idei esențiale pentru o manichiură superbă

Pentru un aspect impecabil, multe femei își doresc nu doar o manichiură elegantă, ci și un design care să arate scump și luxos. Iar punctul aici nu este în aurire și desene complicate, ci în forma reală, cuticula perfect prelucrată, în nuanțele potrivite și chiar acoperirea unghiilor. Ce modele de manichiură vor părea scumpe, vă vom spune și arăta în acest articol.

1. Manichiură cu acoperire uniformă

Acesta este principalul semn extern al unei manichiuri „scumpe”. Lacul de gel ar trebui să se afle în așa fel încât să ascundă toate imperfecțiunile plăcii de unghii și să creeze cea mai naturală evidențiere. O astfel de manichiură arată nu doar frumoasă, dar și ridică statutul unei femei în ochii celorlalți. Acoperirea simplă arată deosebit de impresionantă cu un design monocromatic.

2. Manichiură cu un design corect

După cum am menționat deja, o manichiură scumpă nu implică o abundență de desene complicate și aurire. Dimpotrivă, designul se caracterizează prin moderație, minimalism și concizie. Opțiuni bune pentru o manichiură „scumpă” ar fi „french”, forme geometrice, evidențierea unei singure unghii pe fiecare deget inelar.

3. Manichiura nud

În acest an, nuanța de bej, lăptos, piersici, sidefat, roz pal, cafea cu lapte sunt considerate nuanțe reale nude pentru manichiură. Estetica și naturalețea oferă întotdeauna un aspect bine îngrijit mâinilor, arată blând și feminin.

 

 

4. Manichiura în nuanțe închise.

Manichiura în nuanțe închise arată scumpă și elegantă, așa că este preferată de femeile de diferite categorii de vârstă, statut și stil de viață. Avantajul acestui design este că arată la fel de bine pe unghiile de orice lungime și formă. Manichiura întunecată este potrivită pentru aspectul de zi cu zi și pentru ieșirile de seară.

5. Manichiură cu un finisaj mat.

Un finisaj mat, chiar și fără design, conferă manichiurii un aspect nobil și scump. Poți alege orice nuanță pentru orice ținută, iar manichiura catifelată te va ajuta să arăți elegant, scump și stilat.

Sperăm că aceste modele de manichiură să-ți fie pe plac. Alege una dintre idei și programează-te la un salon de manichiură!