Pedichiură cu pietre: tendințele verii 2022

Pedichiura devine obligatorie odată ce începe sezonul cald, fiind cartea de vizită a unei femei. În funcție de preferințe, pedichiura poate fi extrem de diferită.

Vara aceasta, pedichiura cu pietre încă este la modă, fiind una din cele mai preferate variante ale femeilor care preferă să arate scump și laconic, adăugându-le încredere în sine.

Pedichiură cu aspect de marmură și pietre

Acest tip de pedichiură redă un stil aparte purtătoarei, mai special. Aspectul de marmură în combinație cu pietrele strălucitoare arată scump, neordinar și interesant, fiind potrivit celor care preferă nuanțele reci și simple.

French și pietre

Manichiura clasică nu iese niciodată din modă, dar când este combinată cu pietrele, devine mai originală și elegantă. Pietrele din acest design îi redau un efect de gingășie și prospețime. În cazul în care te-ai plictisit de culoarea nudă de la baza acestui tip de pedichiură, o poți înlocui cu oricare nuanță colorată.

Pedichiură mată cu pietre

Efectul mat stă pe cel mai înalt loc în alegerea stilului de pedichiură, fiind ales de femeile care preferă stilul minimalist și simplu. Combinat cu pietre, devine de două ori mai atrăgător, păstrându-și frumusețea. De obicei acest efect este mai rezistent decât manichiura clasică.

Pedichiură nudă cu pietre

Pedichiura nudă poate deveni specială doar adăugându-i câteva pietre, care pot fi de diferite dimensiuni, amplasate haotic sau pe o singură unghie. Acest lucru îi va reda și mai multă gingășie.

Pedichiură cu linii stilizate și pietre

Liniile pe unghii împreună cu pietrele formează o combinație frumoasă, accentuând frumos designul unghiilor.

Pedichiura cu pietre este într-adevăr o alegere bună dacă îți dorești să-i redai aspectului tău culoare, fiind potrivită pentru orice sezon. Stilizarea poate fi diferită, cu pietre mici sau colorate, amplasate haotic sau în cantitate minimă.

Ce tip de manichiură preferi tu?