Pedichiură cu decor: Top-30 Idei originale pentru unghiile tale!

În prezent, tot mai multe femei aleg să recurgă la serviciile unui salon de frumusețe, pentru a arăta bine întotdeauna.

Astfel, ca și multe alte trucuri de frumusețe, manichiura și pedichiura au devenit un obicei plăcut și necesar în viața fiecărei femei.

Nail Art-ul poate fi considerat o magie, cu ajutorul căreia unghiile monotone și plictisitoare se transformă într-o manichiură originală. Iar datorită acestor idei interesante de pedichiură, picioarele tale vor arăta atrăgător întotdeauna.

Atunci când vorbim de alegerea desenului pentru decorul unghiilor de la picioare, trebuie să ținem cont de un stil anumit, uneori de ținuta pe care urmează să o purtăm la un eveniment sau pur și simplu ne bazăm pe preferințele manichiuristei. De cele mai multe ori, femeile fac alegerea sub influența dispoziției sau ținând cont de anotimp.

Pedichiura în stil French are multe avantaje, unul dintre care fiind posibilitatea de a face nu doar o nuanță de bază colorată, dar și de a o combina cu diferite desene. De regulă, cele care preferă pedichiura franțuzească aleg să o completeze cu strasuri.

De cele mai multe ori, în pedichiură accentul se face pe unghia degetului mare. Acest design are și el câteva avantaje: poți alege orice desen sau orice decor, chiar și unul foarte aprins.

Arta decorului în manichiură și pedichiură nu are limite sau restricții. Desenele simple și minimaliste devin și mai atrăgătoare, mai ales pe unghia cea mare. Aici, detaliul decisiv este culoarea pedichiurei și a desenului ales.

Versatilitatea culorilor și ideilor îți oferă posibilitatea de a alege orice stil după preferințe. Ceea ce ține de asortarea pedichiurii și a manichiurii, poți să rămâi în aceeași gamă de culori sau poți să le faci complet diferite. Tu decizi!

După cum te-ai convins deja, chiar și cele mai imperfecte unghii de la picioare pot fi transformate cu ajutorul pedichiurii, mai ales dacă meșterița ta are experiență și își iubește meseria.

Ai făcut deja alegerea?