17 modele de Pedichiură bej: cele mai bune idei pentru acest zezon

Nuanța de bej este potrivită pentru orice luck, o poți asorta cu o rochie aprinsă sau cu o pereche de pantofi de lac, la fel bej.

Vezi mai jos cele mai noi și cele mai interesante idei cu elemente de nail-art.

1. În combinație cu sclipici

Un pic de sclipici niciodată nu încurcă. Nuanța naturală în combinație cu un accent de sclipici colorat îi va oferi stilului tău o notă de sărbătoare.

2. Bej și culori aprinse

Nuanțele de bej se asortează bine cu culorile aprinse. Exemplul de mai jos demonstrează perfect acest lucru. Combinarea de bej deschis și nuanțe vibrante este perfectă pentru o doamnă cu caracter gingaș, dar puternic.

3. Accente colorate

Cu acoperirea într-un ton și un accent în diferite forme, niciodată nu vei da greș. Spre exemplu un fluturaș colorat va scoate în evidență frumusețea pedichiurii.

4. Floristică

Floristica de pe unghii nu va ieși niciodată din modă, așa cum este alegerea perfectă chiar și în zilele când nu mai știi ce design să faci. Acest tip de design laconic și simplu mereu a fost îndrăgit de doamne, așa cum poate fi combinat cu multe culori și forme.

5. Pentru design-uri complicate

Nuanțele de bej sunt o bază perfectă pentru design-urile complicate, colorate și sofisticate. La discreția fiecăreia, nudul poate fi combinat cu cele mai diverse tipuri de linii, culori, pietre sau abțibilduri, chiar și cele de tip text.

6. Print animalic

Pentru cele mai elegante doamne, se potrivește de minune manichiura cu print animalic, adăugându-i o notă de nebunie și tărie de caracter, fiind un indicator bun în ce privește stilul și preferințele fiecărei doamne. Atunci când acoperim cu astfel de print doar unghia de la degetul mare, iar restul le lăsaăm în nuanțe de bej, primim un design minimalist și deloc vulgar.

7. Pietre

Pedichiura bej se privește perfect cu pietrele de diferite forme, mărimi și culori, care în combinație pot crea o anumită formă sau pur și simplu adaugă piper pedichiurii.

Pediciura în nuanțe de bej este o alegere atemporară, care, după câte am putut vedea, se combină perfect cu o variație mare de design-uri, forme și culori. Acest tip de pedichiură se potrivește oricărei doamne, indiferent de vârstă sau caracter.

 

Care din aceste idei îți place cel mai mult ție?