Pantalonii palazzo și pantofii cu platformă: 6 tendințe ale anilor ’70 care revin la modă

Cele mai bune tendințe ai anilor ’70 revin la modă. Să admirăm împreună vechile-noile tendințe din 2022.

Pantaloni flare

Pantalonii flare sunt din nou printre tendințele actuale. Pantalonii și blugii evazați au devenit o parte integrantă a garderobei de bază a femeilor.

Pantaloni palazzo

Pantalonii palazzo șic au devenit din nou un articol de modă în garderoba femeilor. În acest an, s-a schimbat puțin stilul pantalonilor, s-au adăugat doar o talie înaltă și imprimeuri strălucitoare.

Stilul safari

Stilul safari expresiv, excentric, impulsiv a venit la noi din îndepărtații ani 70. Un stil atât de simplu și, în același timp, greu de perceput, este o nouă tendință în moda modernă. În acest sezon putem vedea costume atât cu pantaloni, cât și fuste într-un stil spectaculos. Cămășile în stil safari cu epoleți, buzunarele voluminoase și, bineînțeles, o curea strânsă în talie sunt un lucru ideal care pot sublinia demnitatea unei figuri feminine acolo unde este necesar.

Pantofi albi

În cazul în care nu știai deja, pantofii albi erau populari în anii 70. Modele neobișnuite în culoarea albă vor fi un decor excelent pentru o varietate de imagini stilistice. Culoarea albă arată întotdeauna festivă și spectaculoasă.

Haine cu volane

Trendul care ne spune „hello 70s” sunt ținutele împodobite cu volane voluminoase. Este de remarcat faptul că aceasta este una dintre cele mai drăguțe și mai feminine tendințe ale acestui sezon. Este imposibil să nu îndrăgiți ținutele cu volane spectaculoase, mai ales în aceste zile, când sunt deja prea multe lucruri sportive și casual în jur.

Pantofi cu platformă

Completează selecția noastră de noutăți actuale din anii 70, pantofi pe platformă înaltă. Cât de impresionant și expresiv arată. Doamnele moderne cu mare plăcere încearcă pantofi cu platformă stilați, care în mod ideal prelungesc înălțimea și fac picioarele atractive.

Scrie ce tendință din anii 70 este preferata ta? Așteptăm feedback-ul dumneavoastră în comentariile de sub acest articol.