Pantalonii albi lejeri – cireașa de pe tort din garderoba ta: 7 idei rafinate care te vor ajuta să te inspiri

Dacă ai în garderobă pantaloni albi lejeri, stilați, dar nu știi cum și cu ce să îi combini, îți recomandăm să te inspiri din această publicație.

Pantaloni albi într-o ținută monocromatică

O ținută șic monocromatică atractivă ce combină: pantaloni largi și stilați, o bluză și o jachetă alungită. Încălțămintea și ochelarii de soare cu imprimeu animal sunt cele mai importante.

Pantaloni largi albi în combinație c-un maiou negru

Pantalonii largi cu talie înaltă alb ca ca zăpada pot fi combinați cu un tricou negru, sandale spectaculoase cu platformă înaltă, precum și un clutch contrastant.

Pantaloni largi albi în combinație cu un tricou alb

Monocromul arată întotdeauna spectaculos, modern și holistic, te poți convinge de acest lucru văzând următoarea ținută, care include un tricou, pantaloni palazzo și pantofi ascuțiți albi. În această ținută se potrivește o geantă shopper alb-negru șic.

Pantaloni palazzo albi cu o bluză

Iată un alt look de vară șic constând dintr-o bluză cu dungi, pantaloni palazzo albi, saboți și un clutch bej într-un design minimalist.

Pantaloni albi largi cu o bluză albastră cu mâneci căzute

Imaginea cu o dispoziție romantică este formată din pantaloni ușori la modă, precum și o bluză albastru pal cu mâneci căzute. Un detaliu strălucitor este un clutch galben pe un lanț lung de aur.

Pantaloni albi cu largi cu o bluză imprimată la modă

O soluție grozavă ar fi să combinați pantalonii lejeri cu o bluză imprimată la modă. În acest caz, te poți juca cu contrastul, completând pantalonii albi cu un top mai luminos. O notă de festivitate acestui set de lucruri vor aduce o pereche de pantofi spectaculoși cu toc, o pălărie de răchită, o curea de piele și o geantă neobișnuită.

Pantaloni albi largi în combinație cu un sacou clasic

Un outfit în care poți să mergi la serviciu sau să mergi într-o vacanță de familie. Outfitul e alcătuit din pantaloni albi, un sacou alungit prins la talie cu o curea din piele contrastantă, pantofi ascuțiți din piele întoarsă și un clutch bej.

Ți-ai cumpărat deja pantaloni albi în acest sezon?