Pantaloni scurți pentru femei: principalele tendințe de modă

Așadar, dacă te gândești cât de la modă poți reumple garderoba în noul sezon, atunci îți oferim o opțiune grozavă sub formă de pantaloni scurți. Pantalonii scurți de damă au câștigat recent din ce în ce mai multă popularitate și îi poți purta nu doar vara, ci tot timpul anului.

Modelele de pantaloni scurți sunt atât de diverse încât poți găsi o opțiune pentru aproape orice ocazie – de la elegant la casual. Designerii oferă pantaloni scurți frumoși cu paiete și volane, modele de denim la modă cu franjuri și zgârieturi, pantaloni scurți fermecați, evazați, care seamănă cu o fustă, largi și strâmți.

Pantalonii scurți alungiți care pot fi purtați în siguranță la birou se vor dovedi a fi stilați. Printre modelele alungite, bermudele, precum și pantalonii scurți de ciclism, sunt deosebit de populare. Pentru iubitorii de confort, vă sugerăm să vă îndreptați atenția către pantalonii scurți tricotați în varianta de costum. Costumele cu pantaloni scurți vor fi foarte atractive și, cel mai important, le poți purta atât acasă, dacă vorbim despre o variantă tricotată, cât și la birou, dacă modelul poartă jachetă.

Poți alege atât modele simple de pantaloni scurți, cât și cu imprimeuri neobișnuite – abstracte și geometrice, etnice, în carouri, dungi, buline, cu flori. În funcție de anotimp ar trebui să alegi și materialul din care sunt confectionați pantalonii scurți – piele, in, bumbac, costum, tweed, denim, tricotaje etc.

În sezonul cald, îți sugerăm să completezi pantalonii scurți la modă cu topuri și tricouri, și alege adidași, sandale sau pantofi, în funcție de ceea ce ăți place cel mai mult. Pe când în sezonul rece, pantalonii scurți pot fi purtați cu dresuri, iar ca top, alege un pulover, cu gât, hanorac, completând cu cizme.

Cu pliuri

Pantalonii scurți precum în stilul safari arată foarte concis și elegant în imaginile fashionistelor moderne. Acest model are o potrivire lejeră, talie mare și este confecționat din țesătură densă, ceea ce permite să creezi pliuri care se țin bine și arată grozav în același timp. Pantalonii scurți la modă arată perfect în stilul urban, completați de cizme.

Cu paiete

Un model uimitor de pantaloni scurți pentru look-uri festive speciale – cu paiete. Astfel de pantaloni scurți vor atrage cu siguranță atenția asupra picioarelor tale, și nu numai asupra lor, ci și asupra persoanei tale. Pantalonii scurți strălucitori vor arăta cel mai bine cu un top simplu sau cu maiou, precum și cu sandale elegante.

Din piele

Preferatul dintre pantalonii scurți la modă din acest sezon vor fi cei din piele, oferiți în diverse versiuni – scurți, alungiți, cu răsuciți, largi și ușor conici, cu talie înaltă și talie strânsă, completate de o curea. Oricare dintre opțiuni arată elegantă și concisă, făcând imaginea spectaculoasă și memorabilă.

Denim

Dar popularitatea cu siguranță nu trebuie să fie ocupată de pantalonii scurți din denim, care se găsesc cu siguranță în garderoba fiecărei femei. Dragostea fetelor pentru acest model se datorează caracterului practic și comodității lor, precum și nu capriciului – sunt ușor de îngrijit și pot fi purtate cu orice, de la un simplu tricou până la bluze.