Pantaloni pentru doamne: 15 opțiuni elegante pentru a le purta la birou

Pantalonii sunt o soluție bună pentru birou. O mare varietate de stiluri vă permite să creați multe look-uri interesante și elegante, care nu contrazic codul vestimentar. Deci, mai jos sunt 15 modele moderne care sunt ideale pentru munca de zi cu zi.

Acest model au o croială conică și ușor decupată. Stilul subliniază în mod favorabil eleganța picioarelor femeilor, este o bază ideală pentru crearea unei imagini de afaceri.

Pantalonii scurtați nu arată mai rău în designul imprimat. Un carou de dimensiuni medii discret nu îngreunează setul de birou. Talia înaltă este o necesitate.

Dacă alegerea ta a căzut pe pantaloni strânși, alege un model din materiale textile elastice.

Pantalonii în stil sport sunt o alternativă la modă la pantalonii clasici. Pot elimina cu ușurință plictiseala dintr-o imagine de afaceri. Principalul lucru este că ar trebui să fie un model de culoare discretă și fără detalii inutile.

Pantalonii evazați nu numai că pot adăuga linii feminine figurii, ci și pot transforma imaginea în ansamblu. Într-un mediu de birou, un model albastru intens va arăta potrivit.

Pantalonii largi nu au nevoie de prea multe introduceri. Stil universal dincolo de modă și vârstă!

Pantalonii culotte sunt atât o tendință, cât și ceva mai mult. Pantalonii culotte într-un duet cu pantofi cu toc înalt „întind” favorabil silueta.

O dungă verticală subțire adaugă înălțime și este întotdeauna potrivită și cu orice schemă de culori!

Este important ca setul de birou să fie practic. Pantalonii cu o bandă elastică largă se așează liber pe picior și în același timp se înfășoară confortabil în jurul taliei.

Pantalonii largi crem fac ca look-ul să arate moale și confortabil, fără a încălca rigoarea și reținerea. Detaliile valabile sunt decorul îngrijit sub formă de nasturi și buzunare laterale.

Pantalonii cu talie înaltă se potrivesc perfect în mediul de birou. Cu ei, poți crea ansambluri elegante cu mai multe straturi, îi poți combina cu bluze, malete, pulovere largi.

Cu ajutorul pantalonilor cu tucks, poți ascunde o burtă mică. Modelul unei nuanțe crem neutre este în armonie cu toate articolele de bază ale garderobei doamnelor.

Pantalonii în nuanțe aprinse nu contrazic stilul de afaceri. Pentru a nu supraîncărca imaginea, completează cu haine discrete, cu o croială simplă și de înțeles.

Există trucuri cu stil care vor ajuta la accentuarea individualității atât la birou, cât și în afara acestuia. De exemplu, pantalonii tăiați drept pot fi ușor suflecați, astfel încât pantofii tăi la modă vor fi mereu la vedere!