Pantaloni la modă pentru doamnele mature: top 7 cele mai populare modele ale sezonului viitor

Pantalonii pentru acest sezon delectează cu o varietate de culori și stiluri. Talie înaltă, croială largă și decupată, culori vii și modele în tonuri discrete, neutre, din varietatea de opțiuni oferite de designeri, poți să te încurci! Mai jos sunt top 7 cele mai relevante modele ale sezonului viitor pentru doamnele frumoase cu vârsta 50+

Pantaloni largi

Indiferent cât de capricioasă nu ar fi moda, este puțin probabil ca modelele cu croi lat să-și piardă vreodată relevanța. Secretul popularității lor constă în versatilitatea lor, pantalonii largi sunt potriviti femeilor cu orice tip de siluetă, se potrivesc cu ușurință în toate stilurile posibile – de la birou până la cel de seară.

Clasic elegant

Pantaloni cu o croială dreaptă – un stil care este atemporal și fără vârstă! Ei vor ajuta în orice situație, o talie înaltă este o condiție prealabilă. Cel mai bine este să alegi un model de mărime potrivită, pantalonii clasici ar trebui să se potrivească bine pe siluetă.

 

Cu talie paper bag

Un stil foarte popular în rândul doamnelor 50+ sunt pantalonii stil paper bag. Ei sunt capabili să „deghizeze” în mod avantajos centimetri în plus în talie și laterale, fac vizual silueta feminină mai înaltă și mai subțire.

Modele colorate

Pantalonii colorați vor adăuga culoare garderobei de bază, ieși în evidență din mulțime. La vârsta de 50+, ar trebui să acorzi atenție materialului produsului. Țesăturile prea grele, texturate, precum velurul, fac silueta mai grea și mai groasă. Tricotajele groase de calitate sunt cea mai bună alegere!

Pantaloni scurți

Se disting printr-o tăietură scurtă și sunt ușor îngustați la sfârșit. Pantalonii deschid glezna, concentrându-se pe partea cea mai îngustă a piciorului. Cel mai adesea, se găsesc în nuanțe de negru, bej, gri sau alb.

Modele evazate

Pantalonii evazați au proprietăți de modelare pronunțate – contribuie la alungirea vizuală a picioarelor, subliniază în mod favorabil formele grațioase și feminine.

În carouri

Indiferent ce stil preferă o femeie, în garderoba ei ar trebui să existe cel puțin o pereche de pantaloni cu imprimeu clasic în carouri. Un model cu un model discret este garantat să adauge stil, să sublinieze individualitatea. Este de dorit să fie o celulă mică sau o celulă de dimensiuni medii, dar cu imprimeuri mari ar trebui să fii mai atentă, pentru că tind să mărească figura.

Pantaloni de piele

Pantalonii din piele sunt una dintre tendințele de vârf ale sezonului viitor. Doamnele mature ar trebui să se oprească la stilul clasic. Pantalonii din piele mată, croială dreaptă sau ușor decupată, se vor potrivi ideal în garderobă.