Oversize-ul de iarnă: 10 idei populare și utile care te vor inspira

Stilul oversize e în vârful popularității și-n această iarna, fără excepții rămâne vestimentația exterioară.  Acest trend este pentru orice vârstă, amatoarele îl adoră pentru confortul și practica acestuia. Hainele largi nu ne limitează la mișcări, dar pe lângă aceasta arată extraordinar și există o largă varietate de combinații.

Stilata blană oversize, scurtă sau până la genunchi, se combină perfect cu pantalonii și încălțămintea cu talpă joasă. Dacă veți îmbina așa tip de blugi largi cu ghetele preferate, un look stilat vă este garantat.

Femeilor de 40-50 de ani li se vor potrivi perfect geaca bufantă oversize, pantalonii cu partea de jos îngustată și tocul scurt, acestea vor face ca silueta să arate impecabil și un outfit-ul va căpăta un look actual și stilat.

În poza următoare este un exemplu de o ținută pentru femeile îndrăznețe și dezinhibate, paltonul din piele oversize cu blană de leopard asortate la o pereche de botine cu același print vă asigură un look sexy și misterios.

Următoarea combinație-n vogă este produs în două game de culori. Un palton neobișnuit creat din două elemente, partea de jos este reprezentată de un roz aprins și e lungă, iar partea de sus e mai scurtă, are manșetele și gulerul la vedere,  este efectuat din alt material, așa tip de combinații trezește interes și satisfacție vizuală. Ultimul element final al aceste ținute e descris de-o pereche de ochelari, care combină și reflectă ambele culori asortate.

Acest tip de ținută e pentru femeile care sunt capabile sa iasă din limitele obișnuite și să vadă lumea printr-un vizor mai larg.

Următorul trend enumerat este puloverul împletit de tip oversize. Ochiurile mari împletite redau o atracție vizuală și-un interes anumit, în ținuta dumneavoastră.