Orice femeie se va simți regină: 8 modele de rochii de lungime maxi, potrivite pentru doamnele rafinate

Potrivit stiliștilor, fiecare femeie va arăta ca o regină într-o rochie maxi de mătase. În acest an, rochiile realizate din acest material au devenit un adevărat trend. Cu ajutorul lor, aspectul feminin este 100% transformat.

1. Rochii maxi în stil boho

Rochiile ușoare și aerisite în stil boho sunt o tendință din acest an. Acestea ajută doamnele moderne să se simtă speciale. Atenție la rochiile de lungime maxi, optați pentru cele din bumbac sau in. Culoarea albă vă va reîmprospăta vizual imaginea și, de asemenea, vă va face aspectul cu câțiva ani mai tânăr.

2.Rochii cu imprimeuri: buline

O rochie incomparabilă cu mici „buline” este o altă ținută frumoasă în care o femeie de orice categorie de vârstă se va simți mai încrezătoare și mai modernă. Tendința sunt rochiile de lungime maxi cu o silueta mulată și o fustă cu croială dreaptă.

3.Rochii cu decolteu în formă de „V”

O rochie pentru o adevărată regină este un model maxi wrap cu un decolteu spectaculos în formă de „V” în decolteu. În acest moment, sunt la modă, atât opțiunile monocrome, cât și modelele decorate cu culori de accent sau imprimeuri geometrice. Nu uita că imprimeul tropical și animal va arăta potrivit în garderoba oricărei femei.

4.Rochii de tip peplum imprimate

Orice doamnă modernă va arăta festiv și spectaculos într-o rochie peplum imprimată. Ușoară asimetrie va adăuga poftă imaginii și armonie și integritate figurii. Încearcă cele mai strălucitoare ținute din acest sezon, arată uimitor cu pantofi nude și genți minimaliste.

5.Rochii ușoare, din material subțire

Must-have-ul sezonului estival este o rochie maxi aerisită cu un decolteu adânc. În acest model, te vei simți cât mai armonios și confortabil la orice eveniment solemn.

6.Rochii în culori pastelate

O rochie maxi in culori pastelate, cu tiv aerisit si corset mulat este perfecta pentru domnisoarele care iubesc tinutele confortabile si in acelasi timp spectaculoase. Într-o astfel de rochie, puteți merge în siguranță la o întâlnire sau la un eveniment solemn de vară.

7.Rochii cu imprimeu geometric

Rochiile maxi feminine cu imprimeu geometric vor completa cu succes garderoba ta de vara, adaugandu-i culoare si luminozitate. Fiecare doamnă visează să-și vadă silueta cu câțiva centimetri mai mică. De aceea, trebuie să fie atente la rochiile imprimate de mărime ușor supradimensionată.

8.Rochii în stil minimalist

Pur și simplu admiri aceste ținute perfecte și fără cusur de la care e greu de îndepărtat privirea. Rochiile elegante într-un stil minimalist discret sunt create pur și simplu pentru doamnele impunătoare și nobile care își cunosc valoarea.

În ce stil de rochie te simți șic? Scrieți răspunsurile dvs. în comentariile de sub acest articol.