Orice doamnă care se respectă, are aceste culori în garderobă: 4 culori care arată întotdeauna minunat

Paleta de culori joacă un rol primordial în construirea imaginilor. În publicația de astăzi, vom discuta despre principalele combinații de culori din garderobă care arată scump și elegant.

Alb negru

Cea mai avantajoasă opțiune pentru doamnele de orice categorie de vârstă este o paletă de culori alb-negru din garderobă. Acesta este un clasic al genului care arată scump și nobil, atât în ​​viața de zi cu zi, cât și la evenimente festive. Tendința în această vară este imaginile monocrome albe ca zăpada care întineresc vizual și fac aspectul cât mai atractiv și modern. Pe lângă monocrom, stiliștilor le place să combine lucruri simple albe și negre între ele, rezultând combinații spectaculoase care arată ca un milion.

Bordeaux

Doamnele moderne vor putea să arate scumpe și bine îngrijite datorită unei nuanțe spectaculoase de visiniu din garderobă. Această culoare poate fi o alternativă excelentă la negru sau maro. Burgundy arată șic în rochiile de seară, atât accesoriile argintii, cât și aurii merg bine cu el.

Maro

Următoarea culoare impecabilă care arată șic în absolut orice garderobă pentru femei este un maro scump și simplu șic. Apropo, această culoare are multe în comun cu albul, negru, visiniu, auriu, bej și chiar cu culoarea denimului clasic. Această culoare este unică prin capacitatea sa de a se adapta la alte nuanțe.

Albastru închis

Următorul clasic care nu își va pierde niciodată relevanța este culoarea nobilă de albastru închis. Această nuanță șic și multifațetă poate fi găsită atât în ​​colecțiile de îmbrăcăminte de vară, cât și de iarnă. Albastrul este noul negru, care face un aspect cu adevărat neobișnuit și scump. Culoarea albastră, desigur, poate fi completată cu alte nuanțe, dar este necesară atunci când este pur și simplu imposibil să nu mai admiri monocromul albastru.