O selecție luxoasă de modele de unghii

Manichiura unei femei este vizibilă în orice moment. Ca aceasta să fie impecabilă, ar fi bine să aplici nunațele care te caracterizează și să-i dai forma care să evidențieze frumusețea mâinii. Din acest articol vei descoperi cele mai frumoase modele de manichiură, care îți va oferi o strălucire fermecătoare.

Nuanțele nude arată senzațional pe unghii și se potrivesc perfect pentru orice ocazie. O manichiură în tonuri delicate precum crem, bej sau roz pudrat, gri deschis este potrivit pentru orice moment al zilei.

Manichiura french este o soluție clasică, aceasta este foarte frumoasă și se potrivețte oricărei ținute pe care o vei aborda și este atât de elegantă cît și extrem de femenină și ideală pentru orice ocazie.

În orice moment, femeile stilate caută modalități de a-și decora aspectul și de a le face mai atractive, originale și rafinate. În mod deosebit, un design modern de manichiură, complectat de un decor sclipitor, a devenit un instrument popular. O manichiură cu pietre este o modă câștigătoare pentru a adăuga orbire oricărei imagini.

În noul sezon, decorarea este din ce în ce mai folosită la manichiură. Caracterul cel mai principal în designul unghiilor este aplicarea diferitor forme geometrice. Acestea pot fi situate la baza sau la vârful unghiei, ca rezultat, extinde în mod avantajos placa de unghii, creând un efect îngrijit și elegant.

Există numeroase idei ce pot fi abordate în funcței de stilul vestimentar, cele mai în vogă modele sunt acelea care transmit pesonalitatea și stil. Fiecare trebuie să-și aleagă manichiura care i se potrivește după caracter.

#

#

#

#

#

#

#

#