O șamancă îți spune care sunt cele 30 de semne importante pe care trebuie să le observi în viață…

1. Când mergi pe drum și vezi o pană, apleacă-te, ia-o și du-o la tine acasă. Pune-o la un loc de cinste. Este un dar de sus care te va proteja.

2.  Adună pietrele din râu. Sunt garantul unei energii pozitive.

3. Încearcă mereu să-i ajuți pe alții. Dacă nu poți aduce bucurie, măcar nu aduce tristețe.

4. Greutățile sunt niște formalități. Greutățile serioase nu sunt formalități. Când cerul e înnorat, dacă zbori cu avionul vei vedea și cer senin! Pace tuturor!

5. Pentru a fi mai aproape de visul tău, este suficient să faci un singur pas. Nu-ți fie frică de greutăți. Ele au fost și vor fi mereu.

6. Primul și cel mai important principiu de viață trebuie să fie refuzarea de a face rău cuiva. Și el trebuie să fie stabilit cu tărie.

7. Când vei deveni sursa de fericire a ființelor vii, vei deveni foarte fericit. Dacă vei provoca suferința altora, nici tu nu vei fi fericit.

8. Rezervă-ți o oră pe zi pentru liniște!

9. Capacitatea de a iubi este cea mai mare calitate a oamenilor pe pământ.Învață să-i iubești pe toți, chiar și pe dușmanii tăi!

10. Nu arunca gunoiul în apă. Niciun fel de gunoi. Duhul apei se poate supăra. Pentru a-l îmbuna, aruncă în apă pâine, lapte sau monede. 

11. De obicei numim trecutul ”vremuri de aur”. Este o greșeală. Este foarte important să ții minte că fiecare moment care vine în viața noastră este un moment de aur.

12. Nu există religii perfecte, sau imperfecte. Dumnezeu este unul. Roagă-te cui vrei, dar ține minte niște reguli foarte importante: trăiește frumos, respectă-ți părinții, iubește.

13. Dacă ai scopul de a schimba lumea, schimbă-te tu mai întâi. Învață să capeți energia bucuriei și a iubirii. Acestea sunt principalele momente și frici ale omului. Zâmbetul, bucuria au o putere enormă. Când vei învăța asta, vei descoperi iubirea. 

14. Există o expresie bună: «Râul celor care dau nu seacă niciodată». După posibilități, încearcă să oferi bani celor care au nevoie de ei. Nu contează suma, important este procesul.

15. Viața este o perioadă scurtă de timp. Nu o pierde pentru lacrimi, certuri și alcooli. Poți face lucruri bune, poți naște copii.

photo-e1473441448233[1]

16. Dacă omul tău iubit este supărat pe tine, și dacă nu ești vinovat, ia-l în brațe și el se va calma. 

17.  Dacă îți este rău, și ți-i greu pe suflet, cântă. Cântă ceva. Și sufletul tău are nevoie de relaxare.

18. Cea mai bună religie este Dumnezeu.

19Dacă ai decis ce să faci, nu te îndoi de tine. Frica te va abate  de la drumul corect. Pe de altă parte, să nu-ți pierzi speranța dacă ceva nu a ieșit din prima.

20. Ține minte un lucru important: fiecare primește după merite. Nu permite problemelor să-ți inunde sufletul.

21. Viața te poate lovi în față, dar ce trebuie să știi e că acest lucru depinde de tine.

22. Dacă vrei să fii respectat, respectă-i pe cei din jur. Răspunde cu bine la bine, iar la rău – cu indiferență. 

23. Nu bea. Nu bea deloc. Băuturile alcoolice omoară organismul, creierul și sufletul. Pentru relaxare există baia, pentru veselie sunt cântecele, pentru a găsi limbă comună cu cineva, bea un ceai.

24. Nu regrea nimic. Niciodată.

25. Pietrele asemănătoare cu animalele, nu trebuie să fie colecționate. Ele pot aduce suferința.

26. Ascultă muzică. Te vei curăța de emoțiile negative.

27. Învață să plângi pentru a-ți elibera sufletul.

28. Dacă simți că situația creată nu poate fi rezolvată, respiră adânc și caută soluțiile.

29. Când o femeie cumpără produse, ea cumpără fericirea familiei sale.

30. Dacă nu te simți bine și te alarmează ceva, începe să dansezi. Îți vei întoarce energia și ei scăpa de suferință.