O provocare pentru tine: 20 de exemple de unghii în culori saturate

Manichiura în nuanțe saturate acordă imaginii tale mai multă expresivitate și rigoare. O astfel de manichiură este o opțiune minunată pentru ținuta ta zilnică.

Noi presupunem că culorile deschise creează o dispoziție pentru relaxare. Iar nuanțele întunecate și saturate te ajută să fii mult mai concentrată și eficientă în timp ce lucrezi.

De aceea am ales pentru tine 20 de exemple de manichiură în culori saturate, pentru ca să încerci ceva diferit și să vezi ce rezultat vei obține.

Unghii pătrate alb negru

Ce părere ai de această combinație de culori? Ele transmit o anumită energie, și nu par deloc plictisitoare. Datorită dungilor animaliste, ele conferă imaginii tale o anumită dinamică și farmec.

Unghii pătrate cu gel

Fiecare cunoaște, cât de populară și specială este manichiura cu gel, mai ales dacă alegi culorile și decorurile potrivite. Experimentează nuanțe diferite și află ce te reprezintă cel mai bine!

 

Unghii cu sclipici

De asemenea, manichiura cu sclipici, este o opțiune simplă dar extrem de atrăgătoare, fiind că, odată ce poți combina armonios acest accesoriu cu unghiile vopsite în culori închise, ai șansa să creezi o imagine deosebită și memorabilă.

Unghii cu pietre

Se știe că decorarea manichiurei cu pietre și strasuri, este o variantă fabuloasă pentru a evidenția unghiile tale și a le conferi o imagine unică. Culorile saturate le poți asorta în corespundere cu culoarea pietrelor, pentru a obține un rezultat senzațional!

Unghii pătrate cu elemente geometrice

O altă opțiune interesantă pentru unghiile tale, ar fi combinația dintre culorile saturate și elemente geometrice neregulate. Merită să încerci!