O manichiură delicată și feminină pentru fiecare zi: secretele experților

Alegerea unui design pentru următoarea manichiură este uneori o sarcină destul de dificilă. Femeile își doresc adesea ca manichiura lor să fie versatilă, practică și elegantă în același timp. Doar maeștrii din industria unghiilor știu cum să combine toate aceste criterii. Acum știm și noi secretul acestora. Acum vom lua în considerare ideile actuale de design delicat și feminin pentru manichiura de fiecare zi, care vor decora perfect mâinile femeilor.

Ca bază vom utiliza nudul. Desenăm pe el elemente abstracte într-o manieră haotică și le completăm cu forme geometrice. La final folosim finisajul mat.

#1

#2

#3

Pentru o manichiură de fiecare zi, cele mai versatile și de bază elemente sunt nudul și culoarea bej. Aceste nuanțe garantează un efect frumos și îngrijit pentru o perioadă mai îndelungată de timp.

#4

#5

Culoarea minimalistă bej a lacului poate părea plictisitoare. Pentru a o transforma în una interesantă, va fi suficient să o decorezi cu un design auriu. În acest caz, un imprimeu floral, animal sau geometric va fi perfect.

#6

#7

Lacul-gel de culoarea grafitului cu un finisaj lucios arată armonios cu un design geometric minimalist în nuanță de negru. Stratul de finisaj lucios este perfect pentru o manichiură de toamnă.

#8

Culoarea roz pastelat +un finisaj lucios +paietele argintii reprezintă o combinație clasică. Aceasta este perfectă pentru manichiura de toamnă a femeilor care adoră stilul minimalist.

#9

Pastelul curcubeu este un design care nu se va demoda niciodată. Pentru ca manichiura să arate armonioasă, va trebui să alegi cinci culori din aceeași nuanță. Acest model de manichiură arată grozav, atât cu un finisaj lucios, cât și cu unul mat.

#10

#11

Designul abstract câștigă amploare cu fiecare sezon nou. Stiliștii în domeniul manichiurii îl îmbunătățesc mereu cu modele florale, geometrice, paiete, folie și multe altele.

#12

#13

Această nuanță de roz pal, creează un efect de contrast perfect cu elementele de desen de culoarea neagră.

#14

#15

Un design în două culori sau unul sclipitor, cu un element de semilună arată grozav pe un fundal bej.

#16

Tu ce design preferi în sezonul de toamnă? Scrieți răspunsurile voastre în comentariile de sub acest articol.

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l și prietenilor ca să afle și ei ce tendințe în materie de unghii sunt în acest sezon.