O haină aleasă greșit te poate face să arăți cu câteva kg în plus și pot reduce înălțimea. 8 articole vestimentare pe care ar trebui să le elimini din garderobă

Tendințele care au ieșit din modă se regăsesc și astăzi din păcate. Unele dintre ele arată destul de ridicol, disproporționat și largi. În plus pot scoate în evidență imperfecțiunile siluetei. Convinge-te singură.

1. Fusta cu decupaj frontal

Pe fundalul unei fuste cu o tăietură semicirculară sau oblică în față, se subliniază imperfecțiunea picioarelor și a genunchilor.

Ar fi fost mai bună o fustă lungă cu un șliț lateral. Mai mult, tendința din acest an este o croială înclinată, cu crestătură în spate, și nu în față.

2. Piesele vestimentare care adaugă accent șoldurilor

Kim Kardashian este recunoscută pentru silueta ei de tip clepsidră. Trebuie evitat punerea accentului în jurul șoldurilor în acest caz, pentru a egaliza șoldurile înguste cu umerii largi și pentru a crea o siluetă armonioasă.

3. Pantaloni tăiați (culotte)

Pantalonii scurți reduc vizual lungimea picioarelor. Iar din acest motiv, figura poate căpăta un aspect rotunjit. Pantalonii palazzo lungi au intrat din nou în modă.

4. Rochia cu volane

O rochie cu volane atârnă și dă volum acolo unde nu este nevoie. Pune accent în diferite locuri, din cauza țesăturii bombate. Este mai bine să alegeți o ținută monocromatică cu linii verticale care cad în partea de jos a figurii (de la talie în jos).

5. Hainele supradimensionate

Lucrurile mari nu sunt pentru toată lumea. Pe o figură de tip „măr” rotunjită, hainele supradimensionate nu vor arăta bine. Este mai bine să alegeți haine cu o tăietură dreaptă sau haine cu un top alungit (până sub talie). Forma dreptunghiulară întinde silueta de la una sferică la una mai dreaptă (modelul din fotografia din dreapta).

6. Hainele care sunt prea strâmte și transparente arată ridicol

Hainele transparente și strânse pe corp nu mai sunt la modă. Pare vulgar. La un moment dat, în astfel de outfituri, vedetele s-au pângărit de-a lungul covorului roșu, acum un astfel de stil este un semn de prost gust.

7. Blugii cu talie joasă și skinny

Pliurile de grăsime care atârnă peste pantalon par inestetice. Judecă singură.

Blugii skinny strâng vasele sangvine, iar stratul de grăsime subcutanat este distribuit inegal, ridicându-se în sus. După cum puteți vedea în fotografia de mai sus, o pereche de blugi largi cu talie înaltă s-ar potrivi mai bine. „Stilul urban” este la modă astăzi, țineți cont de acest lucru atunci când alegeți blugi.

8. Sacouri scurte

O jachetă scurtă este percepută ca fiind mică, ca și cum ai fi crescut din ea. Tendința actuală a modei nu mai sunt hainele mulate și scurte, ci cele cu o croială alungită.

Rezultat

Ne apropiem de formele clasice, cu excepția mărimii supradimensionate. Nu se potrivește tuturor. Da, și trebuie purtat proporțiile corecte. Astăzi este la modă să te îmbraci destul de revelator și nu prea închis. Acesta va fi mijlocul de aur. Croială dreaptă în partea de sus. Ideal pentru cei care au forme rotunjite sau un fizic prea subțire.

Poartă ceea ce se potrivește silueta ta și fii în tendințe!