O femeie stilată știe să combine culorile! Află 6 combinații de culori fascinante care te vor întineri vizibil

Pentru a arăta impecabil trebuie să urmați câteva reguli atunci când faceți ținute. Alegerea materialului de calitate, lungimea potrivită, mărimea perfectă și bineînțeles paleta de culori. Combinația corectă sau greșită de culori în haine va depinde de modul în care ești perceput de ceilalți. Poți să arăți posomorât și prea bătrână, sau poți să radiezi de fericire și să arăți mai tânără decât vârsta ta. Iar nuanțele pot avantaja sau invers, pot face imaginea mai mult stătută. Chiar acum ne vom uita la combinații de culori la modă care arată întotdeauna scumpe și, în același timp, te vor arăta mai tinere.

Nuanța cărămizie și nuanța salviei

Nuanta caramida naturala + salvie nobila este combinația perfectă care va arăta potrivită atât in viața de zi cu zi, cat si la un eveniment festiv. Caramida reîmprospătează vizual aspectul, subliniază culoarea nobilă a pielii. Nuanța pastelată de salvie arată perfect atât în ​​garderoba de iarnă, cât și în cea de vară. Versatilitatea este punctul său forte. Aceste două culori se completează armonios, făcând aspectul general al imaginii îngrijit, atent și scump.

Nuanța sky-blue și nuanța salviei

Sky blue + salvie este o combinație nobilă și pare costisitoare. Dacă fashionistele sunt familiarizate cu culoarea albastru pal de mult timp, atunci nuanța discretă de salvie este deja ceva nou. Ar trebui să încercați întotdeauna să combinați culorile apropiate între ele în nuanță și saturație, acest tandem este un exemplu clar al faptului că astfel de experimente au cel mai adesea succes.

Este important să învățați cum să combinați corect nuanțele. Culoarea este primordială în ținută și conferă imaginii un luciu

Nuanța de verde pal și alb

Verdele și albul delicat arată grozav. Acesta este cazul când nuanțele întineresc și împrospătează. În moda modernă, un fundal alb ca zăpada capătă o relevanță deosebită, așa că de ce să nu-l completezi cu o bluză sau un top într-o nuanță complementară de salvie.

Nuanță nisipie și alb

Nisip + alb este o combinație ușoară, delicată și versatilă, care arată scump și modern în orice condiții. Pentru a nu supraîncărca această combinație delicată, este mai bine să folosiți pantofi și accesorii în nuanțe neutre, de exemplu: negru, alb sau maro.

Nuanța liliac și nuanța jadului

Mulți consideră această combinație de culori plictisitoare, dar dacă cunoașteți trucurile stiliștilor, atunci orice imagine poate fi învinsă în așa fel încât toată lumea să se întoarcă după ele.
Liliac + jad revigorant este o combinație contrastantă care nu se îneacă una pe cealălaltă, ci mai degrabă o dezvăluie într-un mod nou. Nuanțele naturale nobile în manifestarea lor strălucitoare vă vor ajuta să vă evidențiați din mulțime, să deveniți cu un rang mai înaltă și mai elegantă.

Nuanțele de verde pal – mentă, salvie și fildeș

Mentă + salvie + fildeș – scump și elegant, acestea sunt cuvintele pentru a descrie acest cocktail de culoare. Regula rămâne neschimbată: combinați nuanțe reci cu reci, calde cu calde, pastelate cu pastelate, strălucitoare cu strălucitoare. Iar neonul poate fi completat cu o bază universală.

Vă rugăm să rețineți că aproape toate imaginile prezentate sunt alcătuite din lucruri de bază. Dar Dvs le puteți completa și cu alte piese care se potrivesc.