Nunta de aur a Claudiei Morri și Adriano Celentano

Adriano Celentano și Claudia Morri fac cel mai frumos și discutat cuplu din Italia. Au trecut 50 de ani din ziua nunții lor, dar ei trăiesc la fel de bine și sunt la fel de solicitați de atenția fanilor din toate colțurile planetei…

Povestea lor de iubire a început pe platourile de filmare. Apoi a început magia.

Astăzi, după atâția ani de viață comună, Adriano și Claudia sunt la fel de gingași unul cu celălalt și arată la fel de fericiți.

3180[1]

Când s-au văzut pentru prima dată pe platoul de filmare, în anul 1963, Claudia nu i-a acordat prea multă atenție lui Adriano.

3182[1]

 

3183[1]

Adriano a fost atins de indiferența ei și a încercat în toate modurile să-i atragă atenția. Au fost multe tentative, dar fata era rece și inaccesibilă. Apoi a intervenit destinul.

 

3184[1]

 

3185[1]

La început fata considera că iubitul ei nu este capabil de relații de lungă durată. Și-a schimbat părerea după ce italianul temperamental i-a mărturisit că o iubește chiar la concertul său, după ce a interpretat o baladă romantică.

3186[1]

 

3187[1]

Acești tineri originali și-au oficializat relația la ora 3 dimineață, pentru ca paparazzi să nu le strige momentul. De atunci trăiesc împreună de jumătate de veac și se iubesc nebunește.

3188[1]

 

3189[1]

De la începutul vieții familiale, Claudia a luat o decizie înțeleaptă. Ea a acordat mai mult timp familiei, copiilor și soțului, decât carierei. Soția a început să-și ajute soțul. Anume ei actorul îi datorează succesul și victoriile în diferite nominalizații.

3190[1]

 

3191[1]

Acest cuplu a trecut prin multe momente complicate. Celentano nu a știut să fie un soț fidel, iar romanul său cu Ornelia Mutti a devenit un adevărat scandal. Claudia și-a iertat soțul pentru toate păcatele și i-a permis să se întoarcă în familie. Când este întrebată pentru ce îl iubește, ea spune că nu a întâlnit niciodată un om mai interesant.

3192[1]

În prezent soții trăiesc într-o căsuță comodă în apropiere de Milano. La intrarea în casă se află statuia Claudiei care este spălată de ape. Ceneltano și Morri preferă un mod liniștit de viață, fără petreceri gălăgioase.

3193[1]

Povestea de dragoste a lui Adrianno Celentano și Claudia Morri este capabilă să învețe pe oricine să lupte pentru alegerea sa și să-și construiască viața în comun.

Greutățile din familie doar oferă veridicitate acestei istorii, pentru că relațiile ideale nu există în natură.

Înțelepciunea feminină și dragostea bărbătească sunt capabile să învingă toate greutățile. Ce altceva poți să faci dacă nu poți trăi fără jumătatea ta?