Nude cu inimioare pe unghii: poze actuale

Dacă alegi o manichiură nud cu inimioare, atunci te pregătești de vacanța de ziua tuturor îndrăgostiților sau bun venit stilului nude în manichiură. Inimile în manichiură pot fi făcute în moduri complet diferite: culoare, dimensiune, volum, textură. Ia în considerare opțiunile pentru a plasa o inimă pe o manichiură nude, privește pozele de mai jos și inpiră-te!

Cu inimioară mică

Nu este nimic de prisos aici. Datorită schemei de culori discrete, un astfel de model precum o inimă mică poartă o sarcină exclusiv estetică. Și, de asemenea, pe un fundal nude, poți aplica o altă soluție interesantă – inimi voluminoase pe măsură. Cum se face? De exemplu, desenează o inimă deasupra cu o astfel de nuanță de lac precum unghia. Și fără uscare, aplică pudră acrilică. Acest lucru creează un alt strat separat, făcând desenul mai voluminos. Iar soluția arată foarte la modă șielegantă.

Cu inimioară roșie

Acesta este o soluție stilistică spectaculoasă, deoarece inima roșie este perfect vizibilă pe culoarea nude a manichiurii. Cu ea, poți plasa accente pe un fundal neutru, de exemplu, desenează o inimă mare pe degetul mare sau pe toate unghiile.

Inimioară neagră

Alege o culoare neagră a inimii – care va permite să faci manichiura mai elegantă și mai puțin strălucitoare. În plus, poate acționa ca un punct focal în jurul căruia poate începe un concept de design nou și interesant. De exemplu, cu geometrie discretă.

Inimioară pe manichiură roz pal

Desigur, dacă îți plac ideile de manichiură feminine, poți alege un design cu inimioare pe un finisaj roz. Și nu îți fie teamă că designul se va dovedi a fi discret. Dimpotrivă, o culoare roz delicată va face manichiura drăguță și atractivă, iar inimile vor sublinia starea ta romantică.

Inimioară pe unghii albe

Dacă ai îndoieli cu privire la alegerea culorii pentru o manichiură nude, acordă atenție nuanței alb lăptic. Inimile pe aceste unghii sunt întotdeauna elegante și la modă