Nuanța caramelului și a ciocolatei distrag atenția de la ridurile feței: 6 nuanțe la modă care-ți vor reînnoi look-ul

Cheia tinereții este culoarea potrivită a părului care se potrivește cu nuanța pielii. Dacă nuanța părului tău se potrivește cu tenul, ochii și machiajul de zi cu zi, atunci vei arăta mai tânără.
Ce culoare de păr va lumina aspectul și va însufleți fața? Am ales 6 variante de moda.

Nuanța grâului

Blondul asemeni grâului nu pune în evidență roșeața și eventualele imperfecțiuni ale feței. De asemenea, este foarte convenabil, deoarece pe fundalul unui blond de grâu, rădăcinile gri nu sunt atât de vizibile – așa că puteți vizita coaforul mai rar. Este ideal pentru domnișoarele cu părul blond.

Pentru a revigora puțin această nuanță de grâu, poți alege varianta cu accente aurii delicate. Nuanțele naturale deschise îți vor încălzi aspectul.

Nuanță blondă-maronie

Această culoare combină nuanțe de blond și maro. Aceasta este o nuanță anti-îmbătrânire excelentă pentru doamnele cu păr brun, deoarece nu necesită colorare de la rădăcini. Arată grozav pe părul ușor ondulat, care, de asemenea, va întineri imaginea.

Puteți crea valuri moi naturale cu un ondulator cu vârf cilindric mare. Puteți, de asemenea, să vă pulverizați părul cu spray de ondulare Beach Wave, să-l frecați și să uscați.

Nuanța caramelului

Nuanțele calde de caramel sunt perfecte pentru brunete. Ele confera expresivitate feței și o revitalizează. Arata natural sub forma unei ombre.

Nuanța maro-ciocolată

Dacă ai pielea caldă, caută nuanțe de maro-ciocolată intens. Pentru a da volum parului, cere frizerului sa-ți vopsească părul cu 2/3 nuanțe mai deschis. Vor reflecta frumos lumina și vor distrage atenția de la riduri.

Nuanța mierii

Nuanțele strălucitoare de aur pe părul blond funcționează bine dacă tenul este gri, pământesc și vrei să-i adaugi luminozitate. Blondul cald asemeni mierii îți va da prospețime și strălucire.

Blondul rozaliu

În sfârșit, o opțiune pentru femeile cu păr roșu natural. O alternativă la firele arămii este blondul rozaliu, o culoare care de obicei se potrivește bine cu toate tipurile de ten (dar cel mai bine este să verificați la coafor pentru a afla ce nuanță vi se potrivește cel mai bine). Nuanța rozalie a părului este un compromis interesant între blond și roșu, care îți va oferi o strălucire tinerească.

Ce culori de evitat?

Dacă nu vrei să arăți mai în vârstă, evită culorile luminoase contrastante care accentuează imperfecțiunile pielii tale. Acestea includ negrul intens și blondul platinat. Nici paleta roșie nu este cea mai bună alegere, deși înmoaie trăsăturile feței, evidențiază imperfecțiunile și roșeața feței.