Nu repeta greșelile acestor staruri: 8 vedete care au îmbătrânit mai devreme decât trebuie și obiceiurile lor greșite

Vei fi surprins când vei afla câți ani au aceste staruri cu adevărat, pentru că par mult mai bătrâne decât sunt de fapt. De ce se întâmplă așa? S-ar părea că vedetele au la dispoziție cei mai buni cosmetologi, chirurgi plastici, nutriționiști și alți maeștri ai frumuseții. Ce îi împiedică să arate cel mai bine sub lumina strălucitoare a blițurilor camerei? Vom vorbi despre asta astăzi în articolul nostru.

Nadejda Meiher Granovskaya (40 de ani)

Începem articolul cu membra compoziției „de aur” a grupului „VIA Gra”. Majoritatea ascultătorilor asociază această trupă cu ea. Trupă care a înnebunit toată jumătatea masculină a țărilor CSI.

După ce a părăsit ansamblul vocal, Nadejda a fost angajată în activități solo, iar acum acționează din ce în ce mai mult în emisiuni de televiziune, seriale și filme. După cum se spune, o persoană talentată este talentată în orice.

Privind această fotografie, este greu de spus că Meiher-Granovskaya are doar 40 de ani. Chiar dacă Nadejda reprezintă frumusețea naturală și refuză popularul Botox sau acidul hialuronic. Mai mult, ea postează din ce în ce mai multe fotografii pe Instagramul ei fără machiaj, filtre și photoshop. Oricum ar fi, pliurile nasului și cearcănele adânci nu au diminuat armata de fani ai operei artistului.

Adele (34 de ani)

Talentul cântăreței britanice, autorea unor hituri mondiale și proprietara a 15 statuete Grammy, nimeni nu îndrăznește să le pună la îndoială. În general, munca ei nu trebuie să fie întărită cu o apariție seducătoare sau ținute revelatoare, iar numărul fanilor vocalistei crește rapid în fiecare zi.

Cea mai mare cântăreață a timpului nostru nu arată de vârsta ei. Privind aceste fotografii cu siguranță nu poți spune că Adele are doar 34 de ani. Care este motivul unei astfel de disonanțe?

Desigur, greutatea suplimentară adaugă ani inutili. Stilul retro ales de vedetă își joacă și el rolul. Este de remarcat faptul că pe fața fetei există încă destul de multe riduri. Cel mai probabil, cântăreața acordă atenție cosmetologiei și medicinei anti-îmbătrânire. Cu toate acestea, rochiile lungi în culori închise, tunsoarea și machiajul prea strălucitor adaugă ani artistei încă tinere.

Lindsay Lohan (36 de ani)

Povestea acestei actrițe este un exemplu despre ce nu ar trebui să faci. După ce a jucat la o vârstă fragedă în multe filme de succes, fata, așa cum se întâmplă adesea, nu a putut face față faimei și permisivității care căzuseră asupra ei.

Drept urmare, dependența de alcool și droguri, stresul, arestările și scandalurile constante nu numai că i-au zguduit semnificativ cariera, dar și-au lăsat o amprentă de neșters asupra aspectului vedetei.

Oricum ar fi, celebritatea a făcut față dependenței și a ajuns cu încredere către noi culmi în carieră. Dar după tot ce s-a întâmplat, Lindsey a decis să-și corecteze aspectul cu ajutorul chirurgiei plastice și din nou a pierdut.

O cantitate excesivă de Botox pe față și prea mult filler în buze au făcut-o pe Lohan o altă victimă a operațiilor plastice. Nu este surprinzător că, la 33 de ani, actrița arată de 40. Dar fără dubii, Lindsey face față tuturor dificultăților și, de aceea, este foarte posibil ca fanii să o vadă în curând în noi filme de succes.

Shailene Woodley (30 de ani)

La vârsta ei fragedă, această actriță a reușit să joace în multe proiecte de succes – serialul TV The Secret Life of American Teenagers și Big Little Lies, drama The Fault in Our Stars. Am recunoscut-o după lansarea blockbuster-ului de la Hollywood Divergent.

Adevărat, acum Shailene este discutată în principal în legătură cu participarea ei în diverse scandaluri ce țin de protecția mediului. Fata s-a dovedit a fi o apărătoare înflăcărată a mediului, participă la meetinguri și chiar a fost reținută de poliție.

Nu este de mirare că, din cauza vieții sociale active și a filmărilor constante, Woodley nu acordă suficientă atenție aspectului său. Recent, vedeta împlinit 30 de ani, dar ridurile, tonul neuniform și alte imperfecțiuni ale pielii îi adaugă clar 5-7 ani în plus.

Mai mult decât atât, actrița se îngrașă constant, ceea ce afectează conturul feței și îi face aspectul mai greu în general. Sportul mai activ, dieta și o cosmeticiană competentă ar ajuta-o pe iubita „divergentă” să devină una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood.

Kylie Jenner (24 de ani)

Așa arată cel mai tânăr miliardar din istorie, care l-a întrecut chiar și pe fondatorul Facebook – Mark Zuckerberg. Kylie este angajată în afaceri de modeling, menține un blog de milioane de dolari pe Instagram și a jucat într-un reality show popular. Dar averea i-a fost adusă de propria ei companie de cosmetice, Kylie Cosmetics.

Kylie și-a câștigat miliardele în cont la vârsta de 21 de ani. Recent a împlinit 24 de ani, dar din fotografii este departe de a fi o fată tânără care se uită la noi, ci o femeie adultă. Ea nu rămâne deloc în urmă în ceea ce privește datele externe de la alți participanți la emisiunea „Familia Kardashian”, care au depășit de mult pragul de 30 de ani.

Spre deosebire de multe alte vedete, anii în plus ai lui Kylie s-au adăugat nu de o lipsă de grijă, ci de o pasiune excesivă pentru plastic. Fata a suferit zeci de operații, schimbând aproape totul la ea – nasul, pomeții, bustul, fesele și chiar dinții. Iar acest machiaj atrăgător îi mai adaugă cel puțin zece ani în plus.

Mary-Kate și Ashley Olsen (36 de ani)

Cine nu s-a uitat la filme cu aceste surori gemene amuzante? Favoritele fermecătoare a milioane de oameni semănau cu îngerii și promiteau o carieră amețitoare.

În ciuda succesului lor uluitor, surorile nu au cucerit Hollywood-ul ca adulți. Și nu are nimic de-a face cu lipsa de talent. Fetele au descoperit în mod miraculos „secretul îmbătrânirii” și s-au transformat brusc din păpuși drăguțe în femei slăbite.

Astăzi, surorile se disting prin scăderea în greutate nesănătoasă și aspectul bolnăvicios. Apropo, fetele au împlinit 36 de ani, deși aproape nimeni nu le va da mai puțin de 45, dacă vor vedea fotografiile. În public, apar din când în când în ținute fără formă și cu părul gras.

Gemenele au efectuat intervenții chirurgicale plastice împreună. Corectarea nasului, lifting endoscopic al frunții, corectarea formei buzelor, îndepărtarea nodulilor lui Bish – și aceasta nu este o listă completă. În plus, Mary-Kate suferea de anorexie, care i-a afectat semnificativ aspectul. Slăbire excesivă, fețe artificiale și stil boho indistinct – asta este tot ce a mai rămas din gemenele fermecate de altă dată.

Britney Spears (40 de ani)

Povestea idolului a milioane de adolescenți din anii 2000 este cunoscută de aproape toată lumea. Aceasta este o altă fată tânără care nu a putut face față greutății faimei mondiale.

Alcool, droguri, probleme cu legea, depresie prelungită – o serie de nenorociri au bântuit-o pe Britney și aproape i-au ruinat cariera și, în același timp, i-au cauzat un rău aproape ireparabil aspectului divei pop.

Spears a scăpat de dependența de droguri și a revenit la creativitate. Astăzi dă concerte și pleacă în turnee. Fata a scăpat kilogramele acumulate și și-a readus corpul la forma perfectă. Dar trăsăturile de marionetă sunt de domeniul trecutului.

Stilul de viață greșit și obiceiurile proaste i-au lăsat riduri adânci pe față, pe care nici machiajul de scenă, nici munca meticuloasă a maeștrilor medicinii estetice nu le pot ascunde. Nu este surprinzător, la 40 de ani, Britney arată clar mult mai în vârstă.

Emilia Clarke (36 de ani)

Astăzi, chipul „Mamei Dragonilor” din saga fantastică „Game of Thrones” este cunoscut de toată lumea. Datorită serialului popular, actrița a câștigat o popularitate fantastică. Frumusețea blondă a dobândit o întreagă armată de fani care îi urmăresc îndeaproape munca și așteaptă cu nerăbdare fiecare nouă apariție pe ecran.

În primul sezon al serialului de televiziune, Emilia a jucat la vârsta de 23 de ani, jucând o foarte tânără Daenerys Targaryen. Și a făcut-o foarte bine. Cu toate acestea, expresiile faciale excesiv de active ale actriței și machiajul agresiv au avut un efect negativ asupra aspectului ei.

De-a lungul timpului, pe fața lui Clarke a apărut o rețea groasă de riduri și puțini vor spune că astăzi vedeta are doar 36 de ani, pentru că arată cu mult peste 40. Slăbirea Emiliei a jucat și ea un rol. După 30 de ani, modificările de greutate afectează semnificativ starea pielii. În același timp, vedeta refuză orice intervenție plastică sau cosmetică, preferând să-și mențină un aspect natural.