Nu repeta aceste coafuri dacă ai părul subțire: îți vor accentua imperfecțiunile feței

Părul subțire arată neîngrijit, motiv pentru care femeile cu păr subțire visează la păr gros și voluminos. Din fericire, această problemă poate fi rezolvată cu ușurință, alegând tunsoarea sau coafura potrivită. Dar atenție, există coafuri care au exact efectul opus. Ce coafuri să refuzi dacă ai părul subțire?

1. Tunsoare de tip bob cu o cărare pe mijloc

O tunsoare bob pentru părul fin este o alegere bună în sine, deoarece adaugă volum părului. Dar dacă aveți părul subțire, nu ar trebui să vă faceți cărarea la mijloc. Subliniază exact ceea ce ați dori să ascundeți – o linie plată a părului. Mai bine purtați un bob cu o cărare laterală. Aranjamentul lateral oferă volum coafurii.

2. Părul lung drept

Părul lung și drept nu este potrivit pentru părul fin, deoarece arată neîngrijit. Dar nu vă faceți griji, nu trebuie să vă tăiați părul drastic. Creați valuri moi sau bucle cu un ondulator. Alternativ, puteți crea rapid mai mult volum cu o tunsoare șic de tip cascadă, de exemplu.

3. Părul strâns la spate

Nu contează dacă este coadă de cal sau coc, dacă ai părul fin, evită coafurile în care îți strângi părul la spate. Acestea se concentrează mai mult pe linia părului și pot, de asemenea, să sublinieze locurile în care părul nu este atât de des. Sfat: este mai bine să legați o coadă de cal sau un coc puțin mai lejer sau, după ce le-ați legat, trageți ușor firele în sus cu degetele, astfel încât părul să nu stea plat pe cap. Așa ca în pozele de mai jos.

Dacă ți-a plăcut acest articol, salvează-l pentru data viitoare când mergi la salon ca să nu repeți aceste greșeli!