Nu rata tendințele nail art: 19 idei de manichiură elegantă din acest sezon:

O manichiură uimitoare însoțește întotdeauna doamnele minunate – fie că sunt la serviciu sau în viața de zi cu zi.

Manichiura Trend o obligă pe tânăra doamnă să-și țină necontenit degetul pe pulsul noilor tendințe de manichiură înfășurate din 2019-2020. Pentru a nu rata cel mai bun design nou pentru unghii în fiecare sezon.

Și nu contează dacă sunteți un iubitor al designului clasic și tradițional în stilul manichiurii franceze. Avem pentru voi idei de trend, noutăți ale manichiurii 2019-2020 pentru fiecare gust ..

Multe exemple de artă nouă pentru unghii vor surprinde prin extravaganță, luminozitate și design de unghii strălucitoare.

Și acest lucru mărturisește doar faptul că, indiferent dacă sunteți o vedetă mondială sau un fan al stilului ascetic, veți găsi cu siguranță „propriul” design la modă și la modă.

Modelele de unghii de top sunt demonstrate pe formele unghiilor și unghiilor lungi și scurte: ovale, în formă de migdale, stilet, în formă de pătrat etc.

Printre unghiile la modă 2019-2020, puteți găsi arta de unghii extrem de restrânsă și calmă. Acoperiri pastelate și nude, cu folie de decor moale, sclipici, modele drăguțe.

Există, de asemenea, opțiuni pentru o manichiură de top cu un design simplu în stilul minimalismului, „spațiu negativ”, puncte, geometrie. Unghiile la modă pot fi în nuanțe de neon. Foarte populare sunt ombrele, abstractizarea, „blocul de culoare”, unghiile strălucitoare mate.

Cele mai incitante sunt picturile superbe elegante pe unghiile la modă 2019-2020. Fețele fetelor „vă văd”, peisaje, flori uimitoare, precum și manichiură combinată într-un design la modă.

Elemente suplimentare de manichiură rece în sezon sunt elemente sub formă de strasuri, paiete, cristale pixie, frecare, folii de diferite tipuri, kamifubuki. Toate acestea decorează unghiile de modă 2019-2020, indiferent de stilul designului unghiilor.

Puteți vorbi despre manichiură la modă și idei de top la nesfârșit, dar cel mai bun lucru este să arătați. Ce ne propunem să facem în continuare.

Tendințe de manichiură: texte pentru unghii

Necomplicat, dar din această manichiură nu mai puțin spectaculoasă, cu cuvinte pe unghii, în soluția nouă înfășurată – nu ați încercat-o încă? Atunci ce aștepți? Unghiile de modă 2019-2020 sunt decorate cu diverse inscripții – de la declarații de dragoste pe unghii până la sloganuri și motociclete. Va fi foarte fain! Și astfel de unghii la modă arată foarte elegant.

Manichiură gradientă pe unghii.

Noul gradat nou s-a schimbat și a apărut în noutățile manichiurii 2019-2020. O ombre neobișnuită este prezentată nu pe întreaga unghie, ci doar pe site-ul său – sub forma unei insule cu un gradient. Rețelele de socializare sunt pline de noutăți în manichiură ombre. Și vă recomandăm să încercați și vești spectaculoase despre gradient. Puteți adăuga, de asemenea, ideile unui gradient liniar, dungi cu un gradient. Și, de asemenea, ombre sub formă de linii inegale care seamănă cu abstractia.

Manichiură de tendințe cu folie

Gălbenelele luminoase ne promit o vacanță, iar acest lucru va fi facilitat de o manichiură megastilă cu folie. Dacă nu doriți multă strălucire, atunci alegeți folia în forma tradusă. Care ar putea fi tonuri neutre pentru unghiile la modă 2019-2020. Folie curcubeu multicolor, folie stoarsă, transfer și multe altele – toate acestea fac ca noutatea artei de unghii cu folie să fie irezistibilă și atât de impresionantă.

Tendințe de design al unghiilor: cipuri de cristal pixie

Cristalele uimitoare de pixie vor încânta iubitorii de glamour și lux pe degete. Unghiile la modă de cristal pixie arată grozav. O manichiură la modă similară 2019-2020 este ideală într-o soluție de seară. Puteți crea un astfel de design pentru unghii combinând cu „zâmbete” și găuri, gradient, mica, confetti.

Unghiile la modă: minimalism

Modelele simple și nuanțele calme sunt cele mai frecvente pentru minimalismul la modă. Vă propunem însă să folosiți strălucirea mica, folie, pietricele în minimalismul designului unghiilor 2019-2020. Micro-modele, imprimeuri sofisticate cu flori, origami, geometrie vor deveni un succes în tendința manichiurii pe diferite unghii.

Tendințe de manichiură: franceză

„Zâmbetele” nu părăsesc moda olimpului de unghii. Și totul datorită noutăților și design-urilor noi. Cu care jacheta arată foarte impresionant și continuă să încânte fanii designului tradițional al unghiilor 2019-2020. Sfaturi de unghii multicolore într-o soluție la modă cu cipuri de cristal, folie și alte abordări „împrospătează” sacoul. Făcându-l favorit pentru mai mult de un sezon.

Nouă manichiură cu găuri

Evidențierea găurilor de la baza plăcii a devenit relevantă în multe modele de unghii ultra-trend. Și nu numai manichiura de lună. O manichiură transparentă sau așa-numita „dezbrăcată”, în stilul metalelor prețioase, încrustată cu strasuri, colorate – o manichiură megastilă în designul lunar nu încetează să uimească în sezonul 2019-2020.

Efecte la modă asupra unghiilor: somnolență

Unghiile înmuiate le fac atractive. Iar imaginea aduce mister. Unghiile mate la modă apar în fața noastră în nuanțe de neon, precum și în tonuri profunde intense. Tendințe în soluția de design a unghiilor mat 2019-2020 – completează-l cu pietre și bulionuri. Creați geometrie sau „spațiu negativ”.

Designul unghiilor la modă: floristică și motive florale

Palmieri verzi și modele tropicale, crenguțe negre cu pietricele, crenguțe aerisite și cactus, flori mari colorate, micro-muguri și flori – un design de unghii megacool 2019-2020 este de neconceput. Top vor fi tonuri verzi și kaki de manichiură vegetală și design de unghii. La fel și unghiile mate în această direcție.

Tendințe de unghii: pictura spectaculoasă a unghiilor

Unghiile la modă 2019-2020 au diferite variante de artă pentru unghii, una dintre ele fiind pictura pe unghii. Începând cu desenele unei flori, un animal jucăuș, un personaj de desene animate și terminând cu fețe, portrete și peisaje, care pot decora cele mai bune modele ale manichiurii super-trendy ale sezonului. În plus față de ele, meșterii folosesc instrumente precum folie, pietricele, folie, sculptând, transformând cea mai la modă artă de unghii într-una unică.