Nu putem opri timpul în loc, dar putem avea grijă de noi! 4 semne care vor demonstra vârsta ta reală

Nicio femeie nu vrea să îmbătrânească, pierzându-și tinerețea și frumusețea. Astăzi există o mulțime de produse de îngrijire, se dezvoltă o întreagă industrie, unde specialiștii lucrează pentru a ajuta la înșelarea timpului.

Există 4 semne că viața merge inexorabil înainte.

Dar nu ar trebui să vă supărați pe timp, pentru că deja au apărut multe produse, care corectează acest lucru.

Firele gri

Primele fire gri pot apărea chiar și la domnișoarele tinere. Acest lucru este adesea asociat cu stresul, genetica. În cele mai multe cazuri, femeile se confruntă cu acest lucru deja în timpul maturității, producția de melanină scade, iar structura părului se modifică. Oricare ar fi motivul, trebuie eliminat, pentru că părul gri strică părul.

Vopselele moderne vă permit să ascundeți firele de argint sub nuanțe naturale. Puteți experimenta jocul blondului argintiu, atunci nimeni nu va ghici deloc că șuvițele gri sunt motivul schimbărilor la modă.

Ridurile

Chiar și prezența îngrijirii adecvate a pielii nu anulează faptul că vor apărea cândva ridurile. Nu este nevoie să intrați în panică. Este mai bine să vizitezi un cosmetician, să alegi produse eficiente și hrănitoare potrivite tipului tău de piele și să completezi totul cu rețete de măști de casă.
Poți să apelezi și la injecții cu Botox sau la filler-uri cu acid hialuronic. Punga cosmetică trebuie completată cu o cremă BB de înaltă calitate, cu un ușor efect de lifting. Fondul de ten obișnuit nu va face decât să accentueze ridurile.

Pigmentarea

Regenerarea celulelor pielii începe să încetinească odată cu vârsta. Pielea devine plictisitoare, astfel apar pete de vârstă. Poți folosi măști de casă cu efect de albire, creme cu același efect.

Alimentația adecvată este, de asemenea, o parte importantă a îngrijirii. Adaugă alimente bogate în antioxidanți și vitamine în dieta ta. Acestea vor uniformiza și mai mult nuanța pielii. Este important să încerci să stai mai puțin la soare, să folosești produse cosmetice cu un factor de protecție UV ridicat. Petele de vârstă pot fi îndepărtate în salon printr-o procedură de fotoîntinerire. Ca urmare, petele maro vor dispărea, nuanța pielii va deveni mult mai netedă.

Cearcăne și riduri sub ochi

Pielea de sub ochi este foarte delicată și devine mai subțire odată cu vârsta. Încep să apară „pungile” sub ochi. Aspectul devine obosit și trădează 100% vârsta femeii. Măștile reparatoare de casă, compresele, aplicarea cuburilor de gheață în aceste zone vor ajuta la rezolvarea problemei.

Cosmetologii și produsele profesionale nu vor ajuta să înșele vârsta dacă o femeie nu se iubește, mănâncă corect și încearcă să evite stresul. Atenția cuvenită față de tine și grija sunt principalele surse ale tinereții, nu uita de asta!