Nu purta așa genți! 5 accesorii care arată foarte demodat în 2022

O geantă – nu este doar despre  cât de mult încape și cît de bine arată. Ea este un accesoriu important care creează starea de spirit și formează imaginea de ansamblu a unei femeie. Și pentru a arăta mereu elegantă și superbă, trebuie doar să urmezi tendințele modei. De exemplu, aceste 5 genți  care urmează să le prezentăm, și-au îndeplinit deja scopul și arată depășite în 2022. Este timpul să le înlocuim cu noutățile modei contemporane.

Micro-genți

Gențile microscopice, în care puteai pune doar chei, ruj și telefon (și nu întotdeauna), au încetat în sfârșit să mai fie relevante. Pentru că geanta unei femei moderne ar trebui să fă fie foarte încăpătoare – de la o geantă de cosmetice și o cutie de prânz până la documente și un laptop. Pentru a face alegerea corectă, te sfătuim să arunci o privire la Miu Miu și Bottega Veneta.

Transparentă

De la apariția unor astfel de genți pe podiumurile de modă, nu a fost complet clar sensul acestor accesorii. Cu toate acestea, opțiunile din plastic au fost văzute adesea pe străzi și chiar a durat mai mult de un sezon această tendință. Dar totuși, bunul simț șa câștigat, iar gențile transparente sunt excluse din tendințele 2022.

Mai mult decât atât, înlocuitorul s-a dovedit a fi mai mult decât demn. Gențile strălucitoare, de la acid-neon la doar  un simplu străluci, alertează că iarna este aproape de sfârșit, iar primăvara ne va mulțumi cu milioane  de nuanțe superbe pentru genți.

Rucsac

De mulți ani, un rucsac  a fost perceput mai multe decît ca o geantă de sport. Este un partener demn pentru look-urile de zi cu zi și stilul casual. Dar se pare că designerii au decis să-i dea o pauză și să-l trimită la o odihnă binemeritată.

Confortul și flexibilitatea a fost transferată într-o geantă-sacoșă sau geantă-încăpătoare. Un exemplu practic poate fi văzută în colecțiile Chloe, Michael Kors, Louis Vuitton și Versace.

Cu un amestec de texturi și culori

Opțiunile pe jumătate din piele de vulpe, pe jumătate din piele de căprioară, cu inserții de texturi de lac multicolor, blană, plastic și denim sunt acum de domeniul trecutului. Par ieftine și fără gust.

Și pentru a nu părea de modă veche, este bine să cumpărați un accesoriu din piele netedă. Această geantă vă va garanta intrarea în topul celor mai în vogă imagini a modei, în 2022.

În ceea ce privește zilele călduroase, sacii de paie vor rămâne favoriții publicului. Puteți cumpăra acum unul, pentru a fi cu un pas mai aproape de look-ul perfect.

Cureaua ovală

Dar cu aceste opțiuni. despărțirea este un mare păcat. Pentru că gențile ovale în talie, în stilul Gucci, au devenit cu adevărat indispensabile în viața de zi cu zi.

Vestea bună este că gențile de poștaș care le-au înlocuit, sunte la fel de funcționale și practice.  Astăzi, astfel de modele apar în aproape fiecare colecție a oricărei case de modă eminente.

Chiar daca te-ai îndrăgostit de geanta ta, este timpul sa facă o schimbare! Fii atenta la tendințele care vor fi în acest sezon, și fă alegerea corectă.