Nu o pensionară, ci o doamnă la pensie: 10 look-uri confortabile de la un blogger de modă în vârstă de 60 de ani din Germania

Multe femei aflate la vârsta de pensionare se dizolvă literalmente în familie, soț, îngrijirea nepoților și problemele cotidiene. Dar nu toate doamnele mature renunță la modă. Astăzi, să ne uităm la 10 look-uri confortabile și relevante ale unui blogger de 60 de ani din Germania.

Eroina noastră arată elegantă și modernă într-o jachetă croită, o bluză imprimată și o fustă plisată. Acesta din urmă modelează favorabil silueta feminină, iar cizme aspre adaugă caracter practic imaginii.

Doamna preferă look-urile casual. Cu ajutorul blugilor largi, cizme decoltate, ea se concentrează pe confort și comoditate.

Doamnele mature merg pe rochii imprimate. Poate fi un model cu un animal print expresiv sau floral. Femeia completează imaginea cu un cardigan.

Tricou + jachetă + blugi + botine din piele – stil și confort! În acest look, poți sta cu prietenii într-o cafenea, merge la cumpărături, sau chiar la birou în companiile cu o atitudine loială la codul vestimentar.

Jacheta se potrivește la fel de bine cu o rochie imprimată cu lungime midi și botine crem. Pentru a adăuga eleganță și rafinament siluetei, bloggerul de modă și-a subliniat talia cu o curea cu cataramă laconică.

Eroina noastră nu este străină cu tendințele modei. Următorul look constă exclusiv din articole actuale – o jachetă din denim, o cămașă alungită, pantaloni în stil sport și cizme cu șireturi.

Femeia demonstrează prin propriul exemplu că 60+ este o vârstă bună pentru experimente cu stil. Ea combină cu pricepere hainele cu un animal print spectaculos și articole din piele într-un singur look. La modă, confortabil, relevant!

O jachetă de culoare crem + o rochie lungă cu imprimeu leopard + cizme cu talpă înaltă este un look reușit într-un stil minimalist. Un accesoriu în miniatură pe un lanț și un decor la modă în jurul gâtului se potrivesc perfect într-un set de primăvară laconic.

O mare parte dintr-o imagine matură depinde de schema de culori. Deci, culoarea olive într-un duet cu o nuanță cremoasă plăcută împrospătează și întinerește în mod favorabil aspectul unei femei.