”Nu ierta nimic niciodată”. Psihologii explică care femei merită să primească daruri.

Visezi să fii una dintre  femeile la picioarele căreia se pune tot ce se poate cumpăra cu bani?

 

1 Întâlnește-te cu bărbații potriviți.

Una dintre calitățile pe care femeile nu o pot suporta este egoismul. Într-adevăr, bărbații egoiști nu au o imagine prea bună: mult timp calculează restul, le este frică să piardă un ban în plus și trăiesc foarte limitat. Iar asta înseamnă nevroze. Și poți să faci orice, doar că un asemenea bărbat nu-ți va cumpăra nimic. În primul pentru că îi pare rău pentru bani, și în al doilea rând pentru că îi dai impresia că ești cu el doar pentru bani. Pur și simplu evită asemenea personalități.

 

2  Fii femeia căreia vrea să-i intre în voie.

Odată am fost martorul unei situații: un bărbat i-a adus iubitei sale un inel cu briliant de 30 000 de dolari. Ea l-a privit cu indiferență, l-a pus pe deget și a spus: ”Frumos”. L-a scos, l-a pus în cutie și a uitat de el. Apoi bărbatul a întrebat-o: ”Ți-a plăcut inelul?”. Ea răspunde: ”Da”. ”Atunci de ce nu-l porți?” ”Vrei ca eu să-l port? Doar știi că nu-mi prea plac inelele…”.

Ce se întâmplă? Bărbatul nu vede bucuria pe care se aștepta s-o vadă, și rămâne uimit. Acum trebuie să cumpere ceva și mai frumos. Iată pentru asemenea femei ești gata să oferi totul: ele se poartă evident independent și nu cer nimic. La ele în frunte este scris: ”Nu am nevoie de nimic- am totul”. Iar bărbații vor mereu să cucerească femeile, să-și demonstreze posibilitățile.

 

D3S_2026.DNG

Acum să vorbim despre comportament. Niciodată nu cere nimic de la nimeni.

Acesta este scenariul ideal. Să zicem că vrei un inel. Și îi spui soțului odată: ”Dragul meu, vreau acest inel”. Oricare nu ar fi răspunsul, nu mai reveni la acest subiect. Îți garantez că dacă vei face acest lucru vei primi o mulțime de cadouri. Bărbaților nu le place să creadă că poți să reziști fără ajutorul lor…