Nu face asta: 5 anti trend-uri în vopsirea părului!

Niciodată nu este prea târziu să-ți schimbi look-ul. Dar cum să faci astfel încât să fii la modă? Evită tehnicile anti trend în vopsirea părului! Vezi cum nu trebuie să-ți vopsești părul anul acesta!

Nuanță total uniformă

Există o linie fină aici: vopsirea completă a părului a revenit la modă pentru a înlocui șuvițele, dar trebuie să fie cu o imitație a texturii naturale a părului. Culoarea absolut „plată” este un anti trend în 2022.

Vrei să fii la modă?

Optează pentru o nuanță naturală sau renunță la o vopsire uniformă.

Efectul „comercial” de întindere a culorii de la nuanțe deschise la închise

Principalul anti trend aici este crearea absolut aceluiași efect pentru toată lumea: o trecere uniformă și nuanțe reci nenaturale precum cenușa. În poză – o muncă excelentă a unui profesionist, pe care, din păcate, nu o mai poți recunoaște din miile de același fel.

Încearcă ceva nou:

– Accentuează bretonul, oferindu-i o nuanță mai deschisă.
– Optează pentru nuanțe mai puțin banale, precum lavandă pastelată, piersică, mentă, albastru deschis.

Formă și conținut nepotrivit

În acest caz, forma este tunsoarea, iar conținutul este culoarea și efectele de colorare. Dacă implică efecte speciale, evidențieri, blocuri separate, atunci completează corect conținutul cu forma. În caz contrar, vei obține principalul anti trend ce ține de vopsirea părului.

Îți oferim opțiuni pentru tehnici de colorare a părului la modă:

– culoarea uniformă (cu imitație naturală) este combinată cu tunsori grafice;
– vopsirea parțială (de exemplu, breton evidențiat), necesită sublinierea formei – să zicem, șuvițe scurte, ca în anii 90.

Crearea efectului de volum la rădăcini

Acesta este un anti trend atât în ​​ceea ce privește stilul, texturile, cât și vopsirea. Anterior, maeștrii adăugau adesea fire mai deschise ca nuanță pentru un efect de volum. Dar acest lucru nu trebuie făcut în 2022.

Ce este în trend:

Acum este solicitat volumul local, ne străduim să evidențiem zona frontală, zona bretonului.

Contrast în milaj

Nu o fă, mai ales dacă ai părul închis la culoare.