,, Nu e o problemă să găsești un nou soț” – 5 sfaturi toxice de la femeile divorțate pentru soția ta

Nu toate femeile divorțate, desigur, dar multe au ideea că trebuie să distrugă o familie străină, cum s-a risipit și a sa. Din punct de vedere psihologic, aspectul este descris că aceste femei au nevoie de sprijin și se vor simți mai bine dacă nu vor fi singure-n așa situații, iar egoismul e mai presus de orice.

Nu zicem de cazurile în care soțul își bate femeia, consumă alcool în exces etc., vorbim de majoritatea divorțurilor în care ambii sunt vinovați.

Iată cele cinci sfaturi toxice pentru soția ta:

1. Va critica modul în care trăiți

Scopul principal va fi să inducă gândul că nu trăiți corect și că aveți o viață foarte plictisitoare prin ideile de tip ,,Eu pot să mă distrez cât vreau și unde vreau!” sau ,,Iată stai acasă, seara după muncă la fel vii acasă la soțul tău, ce fel de viață e?”…

2. Să găsești un soț nu e o problemă

Femeia divorțată va dori, prin toate modurile posibile, să-i transmită ideea că are mulți amatori și poate da de cineva mai bun. Cu trecerea timpului, acestea pot avea consecințe precum: o ieșire, o cafea, o întâlnire cu un alt bărbat.

3. Singură cu un copil e superb, n-ai nevoie de soț

Asemenea femei mereu vor zice cât e de bine fără soț, rețelele sociale vor fi pline de poze în care par fericite, dar la o ceașcă de cafea îți povestesc cât e de greu fără bărbat și plâng, cred că așa tip de femeie fiecare din noi a întâlnit.

4. Soțul tău e rău în tot

Fiecare nechibzuință sau cea mai mică greșeală a ta va fi mărită și exagerată până la un păcat de moarte, iar fiecare realizare nu va fi destul de bună. În așa mod, femeile divorțate îți vor crea imaginea unui ratat în fața soției tale.

5. Vei fi comparat cu alți bărbați

Vor încerca să devalorizeze căsnicia voastră prin idei ,,Bărbatul Elenei a cumpărat o călătorie la munte, are un restaurant sau trei case etc.”, orice realizare a ta va fi mică și neimportantă, iar principalul gând pe care vrea să-l transmită – cât e de bine să fii divorțată.

Nu vorbim de cazurile în care oamenii au divorțat adecvat și au avut motive s-o facă. Aceste idei și sfaturi nu au fost inventate de noi, ci chiar bărbații o povestesc pe diferite rețele sociale sau prin diferite postări cu aceeași esență, doar cuvintele se schimbă, noi am selectat câte cinci sfaturi pe care fiecare femeie sau bărbat ar trebui să le cunoască și să-și formeze propria opinie.